Сакам да прашам дали некој го има користено шампонот Фитовал за опаѓање тој што е, и какви резултати има??????? однапред ви благодарам
јас го имам користено имав наведено во оваа тема ...шампонот е феноменален мене многу ми ја опорави косата и зацврсти презадоволна бев но не е за секој дневна употреба да си го купите од аптека и добро да ве информираат нема да згрешите
Девојки да ве прашам каде го најдовте БИОТИНОТ?? Па цел град го превртев и никаде да најдам и сите аптекари чудно ме гледаат кога ќе побарам и ме прашуваат зошто ми е и ми викаат дека многу се слабеело од него
го користев 3 до 4 месеци 2 месеци интензивно еден месец пауза потоа уште 2 месеци но во комбинација со благ шампон фитовал ќе ставаш 2 пати до 3 пати во неделата не го користи за често миење на косата оти е јак иако сега ми е опоравена косата и порасната сепак го купувам и го користам одвеме на време косата ќе ти биде сјајна и јака...
А што мислите подобар е Фитовал или Алпецин??? кога бев во аптека да прашам ми рекоа дека АЛпецин бил пдообар и 150 ден, од прилика е поскап... што мислите вие???
Јас користев секакви шампони се разбира квалитетни,потешко ми расте косата но во летото мајка ми си купи шампон Орзене беер (со пивски екстракт) и таков регенератор имаше пробав еднаш ,два пати премногу сум задоволна косата ми е поздрава ,посјајна и подолга од вообичаено ,а сум од типот што не излегувам од дома без да си ја средам испеглам извиткам (со еден збор оштетам косата) хихих и се разбира користете ампули и препарати други повремено исто има и маски за ноќно хранење од нив косата се збудалува едноставно, мене ми беше многу ретка косата -сега густа ми е што крајот неможам понекогаш да и го најдам ида ја досредам....
Нот ин лов, а ти прави убаво пена шампонот Оризене? Мене воопшто не ми правеше, и го дадав на мајка ми, ама и таа не беше задоволна, ама секој со неговото искуство, нели А од што ти се згусна косата, каков е тој ноќен третман за коса, мислиш на спрејот од Лореал, или на нешто друго? Доколку не ти е проблем, те молам сподели- баш ме интересира
Зависи кој тип на шампон од таа колекција си го пробала мене ми правеше пена !! Не спрејот на Лореал ми ја мрсеше косата само користев и таков (Козметиката е Италијанска има маска,ампули и се останато и маски за ноќен третман ја има и во супермаркети на Д се викаше (од ова песните што ги слушам почнав да станувам склеротична на млади години хихих) ,баш ќе слезам в купатило сега за да видам дали нее фрлена ) ке ти пишам веднаш ...хихих
Тој од пиво го користев и мене и на мајка ми не ни правеше пена, а после миење косата ми беше како на скитник Ајде те молам види како се вика или дај линк од страната, баш ме заитересира, велиш од неа ти се згусна косата
Диксон се вика( И е професионална маска)...и мајка ми и татко ми дути почнаа да ја користат ихихи побарај во Веро маркетот или прашај ако имаш некој близок со има врска со фризерско студио да ти порача преку добавувачите негови....маска за коса е 600 денари има 1 кг во неа ,ама на косата и прави чуда (посебно со сини букви и розеви што се маските -другите не ми се погодија баш сите ги пробав ) ...има и ампули исто ,маска за ноќно хр..,шампони за одржување на бојата (ако си плава на пример ) ит итн...многу се добри...