Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како побрзо да ми расте косата?

Дискусија во 'Коса' започната од skorpija1992, 23 декември 2009.

1. Mandarinna88

Mandarinna88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    116
    Како сте задоволни од Avon- Advance Techniques шампонот (Damage Repair) ?
    И од тој третманот со 5 фази?
    Пробал ли некој ?????
    Се мислам дали да ги нарачам ;/

2. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Јас го користам тој за тенка коса, а дечко ми тој против првут и двајцата сме задоволни. А овој го немам пробано, но мислам дека е добар, бидејќи сепак е од истата линија, Advance Techniques.

На Mandarinna88 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    В аптека, јас го среќавам по аптекиве Прилеп, и си велам да го купам место рецепт, ама :?: кој да дава пари за експерименти :wasntme:

4. Kristinna92

Kristinna92 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    168
    Го има ли некој користено од Keune регенераторот за сува и оштетена коса кој не се мие? Како сте задоволни од него?

На pll му/ѝ се допаѓа ова.
  5. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Jас и сестра ми го користевме тој против првут и ич не ни помогна. А еден школски ми рече дека на него многу му помогнал, најверојатно не е кај секого исто :)

6. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    А што со мојата виткана коса, не ја кратам и се иста должина. Домашни рецепти за забрзување на растот знаете?

7. Lilja706

Lilja706 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Пијте боза. Бозата е полна со Б витамин. Потоа купете од аптека капсули на база на лук (на Калифорниа фитнес), тие и влијаат на растот на косата! Поздрав, Lilija.

8. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    ^Ама и на тежината.

9. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Јас су многу задоволна од апчињата б-комплекс што ги ставив во шампонот.До сега ја измив 5 пати ,и супер ми делува Косата ми е многу мека, почна помалку да ми се мрси :) Не знам до што е

10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ај кажи ми подетално кај ги купуваш како ги ставаш објасни ми ако сакаш и дали ја третираш косата со фарба,фен,пегла било што зошо ја ем ми е фарбана ем ја пеглам 3пати неделно:/

11. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165

баш пред 2 дена си ко купив производов од космо, околу 350 денари беше, и еве сега си ставив на косата но не можам да пишам резултати само од едно ставање треба подолго време да се употребува :D а заприметив дека прекрасно мириса и сигурна сум дека е одличен, како и сите останати производи од keune :inlove:

На Kristinna92 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    леле пред 5-6 години за прв пат купив маска на Кене

[​IMG] ваква мислам беше, дадов цели 600 денари абе сто пати ги прежалив, косата ми беше како искубана, мртва, ма за никаде, ја дадов на мајка ми и на неа и даде ист резултат, се чудевме како може толку скапа и јака фирма,а катастрофа резултат.

НИКАД ВИШЕ! :shake:

На kiki4kablondy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    443
    Истото и мене ми се деси ужас :worried:

14. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    Asling те молам тогаш кажувај што треба да се направи ако резултатите се толу добри. Се надевам дека не ја оштетуваат косата. И може сув квасец место апчиња? :)

15. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Значи вака,Ова тука го прочитав на форумот и си реков ке пробам и јас :) Апчињата ги купив од аптека 35 ден има некаде отприлика 20 и нешто во тоа кутичето.Пред да ги ставам во шампонот првин ги измив,нели да не ми го избои шампонот па ги столчев убаво и добоја жолта боја,што и шампонот ми стана жолт.Иначе јас косата ја фарбам на 3 или 4 месеци зависи.Последен пат ја кратев косата во февруар и тоа на почетокот а исто така се фарбав, е од тогаш се имам испеглано 5 пати целата коса.Само ги пеглам шишките на 2 дена бидејки имам природна коса(не ми е многу вртена,но највеќе напред баш кај нив)
    Се одвикнав многу од пресата,Одпорано секој ден ја пеглав и тоа на ден по 3-4 пати. Сега најчесто ми е собрана во пунѓичка и напред ишките ке ги запеглам и ми изгледа супер.
    Пробај и ти да не ја пеглаш толку косата,фати си ја во репче или пунѓа,верувај ми ке се одвикнеш ;) :) колку толку

16. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Аааа епа добро јас се плашев да не добијам некоја боја од апчињата дека се фарбам плава :sweat: иначе за пеглање морам 3пати неделно зошо ептен ми е без врска не ми е прекршена права ми е ама на некои места на врвовите е прекршува и ги пеглам само врвовите. Фала мноогу :D :*

17. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577

Потенцирав! Damn it.
    Од сите 136 страни, истите та истите рецепти се повторуваат,само различни луѓе ги кажуваат, а од продуктивни коментари можеш да извлечеш само 3 страни максимум.

18. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    ....и сепак после 136 страни дојдовме до заклучок дека косата неможе да расте побрзо. Ама пуста надеж :)

На Klaudi му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    ^
    Расте.

20. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    11.798
    Вчера една пријателка на мајка ми ми спомна за некоја смеса што ја користела ќерка и. Нешто од витамин Б12 и лимон. Се тоа се мешало и се мачкале корените. Демек ефективно било. Јас не користам такви работи. Оставам на природата :)