Како побрзо да ми расте косата?

Дискусија во 'Коса' започната од skorpija1992, 23 декември 2009.

1. Mandarinna88

Mandarinna88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    116
    Како сте задоволни од Avon- Advance Techniques шампонот (Damage Repair) ?
    И од тој третманот со 5 фази?
    Пробал ли некој ?????
    Се мислам дали да ги нарачам ;/

2. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Јас го користам тој за тенка коса, а дечко ми тој против првут и двајцата сме задоволни. А овој го немам пробано, но мислам дека е добар, бидејќи сепак е од истата линија, Advance Techniques.

На Mandarinna88 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    В аптека, јас го среќавам по аптекиве Прилеп, и си велам да го купам место рецепт, ама :?: кој да дава пари за експерименти :wasntme:

4. Kristinna92

Kristinna92 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    169
    Го има ли некој користено од Keune регенераторот за сува и оштетена коса кој не се мие? Како сте задоволни од него?

На pll му/ѝ се допаѓа ова.
  5. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Jас и сестра ми го користевме тој против првут и ич не ни помогна. А еден школски ми рече дека на него многу му помогнал, најверојатно не е кај секого исто :)

6. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    А што со мојата виткана коса, не ја кратам и се иста должина. Домашни рецепти за забрзување на растот знаете?

7. Lilja706

Lilja706 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Пијте боза. Бозата е полна со Б витамин. Потоа купете од аптека капсули на база на лук (на Калифорниа фитнес), тие и влијаат на растот на косата! Поздрав, Lilija.

8. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    ^Ама и на тежината.

9. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Јас су многу задоволна од апчињата б-комплекс што ги ставив во шампонот.До сега ја измив 5 пати ,и супер ми делува Косата ми е многу мека, почна помалку да ми се мрси :) Не знам до што е

10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ај кажи ми подетално кај ги купуваш како ги ставаш објасни ми ако сакаш и дали ја третираш косата со фарба,фен,пегла било што зошо ја ем ми е фарбана ем ја пеглам 3пати неделно:/

11. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165

баш пред 2 дена си ко купив производов од космо, околу 350 денари беше, и еве сега си ставив на косата но не можам да пишам резултати само од едно ставање треба подолго време да се употребува :D а заприметив дека прекрасно мириса и сигурна сум дека е одличен, како и сите останати производи од keune :inlove:

На Kristinna92 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    леле пред 5-6 години за прв пат купив маска на Кене

[​IMG] ваква мислам беше, дадов цели 600 денари абе сто пати ги прежалив, косата ми беше како искубана, мртва, ма за никаде, ја дадов на мајка ми и на неа и даде ист резултат, се чудевме како може толку скапа и јака фирма,а катастрофа резултат.

НИКАД ВИШЕ! :shake:

На kiki4kablondy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    444
    Истото и мене ми се деси ужас :worried:

14. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    Asling те молам тогаш кажувај што треба да се направи ако резултатите се толу добри. Се надевам дека не ја оштетуваат косата. И може сув квасец место апчиња? :)

15. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Значи вака,Ова тука го прочитав на форумот и си реков ке пробам и јас :) Апчињата ги купив од аптека 35 ден има некаде отприлика 20 и нешто во тоа кутичето.Пред да ги ставам во шампонот првин ги измив,нели да не ми го избои шампонот па ги столчев убаво и добоја жолта боја,што и шампонот ми стана жолт.Иначе јас косата ја фарбам на 3 или 4 месеци зависи.Последен пат ја кратев косата во февруар и тоа на почетокот а исто така се фарбав, е од тогаш се имам испеглано 5 пати целата коса.Само ги пеглам шишките на 2 дена бидејки имам природна коса(не ми е многу вртена,но највеќе напред баш кај нив)
    Се одвикнав многу од пресата,Одпорано секој ден ја пеглав и тоа на ден по 3-4 пати. Сега најчесто ми е собрана во пунѓичка и напред ишките ке ги запеглам и ми изгледа супер.
    Пробај и ти да не ја пеглаш толку косата,фати си ја во репче или пунѓа,верувај ми ке се одвикнеш ;) :) колку толку

16. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Аааа епа добро јас се плашев да не добијам некоја боја од апчињата дека се фарбам плава :sweat: иначе за пеглање морам 3пати неделно зошо ептен ми е без врска не ми е прекршена права ми е ама на некои места на врвовите е прекршува и ги пеглам само врвовите. Фала мноогу :D :*

17. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578

Потенцирав! Damn it.
    Од сите 136 страни, истите та истите рецепти се повторуваат,само различни луѓе ги кажуваат, а од продуктивни коментари можеш да извлечеш само 3 страни максимум.

18. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    ....и сепак после 136 страни дојдовме до заклучок дека косата неможе да расте побрзо. Ама пуста надеж :)

На Klaudi му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    ^
    Расте.

20. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.178
    Допаѓања:
    12.453
    Вчера една пријателка на мајка ми ми спомна за некоја смеса што ја користела ќерка и. Нешто од витамин Б12 и лимон. Се тоа се мешало и се мачкале корените. Демек ефективно било. Јас не користам такви работи. Оставам на природата :)