мене другарка ми кажа дека имало некои витамини во аптека може да се праша за убрзување на растот на сите влакна хаха џД
витамините б-комплекс кои ги има во состав на сите витамини за коса, а воедно и таблетките пивски квасец содржат б-комплекс, предизвикуваат зголемување на апетитот, а со тоа и покачување на килажата
Чичково масло ќе си ставаш на коренот пред капење ќе го чуваш колку што може повеќе и потоа убаво ќе се измиеш. Можеш да го купиш од аптека или поголем супермаркет
јас го користам долго време она од галафарм , има многу јак и тежок мирис ама затоа косата после тоа е мека,сјајна го ставам на целата коса не само на коренот, и го земам некаде околу 80 денари ( минус/плус 5-6 денари )
http://www.doma.com.mk/artikal.aspx?ArtikalID=3088 Ова е? Има и бадемово и оревово масло... А да не ја масти многу косата?.. Уште што не имам ставено на главата па викам ај и уштеова да пробам.. Па не е многу скапо.. околу 90-100 денари.
Тоа е да па ја масти кога е ставено на неа,ама после откако ќе ја измиеш ништо нема ни трага од мрсното Иначе кај мене во маркет е поевтино , како што кажав цената се движи околу 80 денари(плус/минус неколку денари) не се сеќавам баш точно ама мислам дека беше 76
Девојки добри ли се овие Merz Spezial ми ги препорача аптекарката дека биле добри за косата ја зајакнувале и за ноктите вие имате некаво искуство со овие апчиња?
Јас сум ги пиела тие ама мноогу одамна.... Ми ги препорача докторка зошто имав првут.. И да ја среди малку косата тогаш ми беше како изгорена слама, добри се
Значи ништо подобро нема од Чичково масло.. веќе не ми треба регенератор и тие такви работи.. Чичковото масло многу ми ја омекна косата, и не е веќе изгорена како што беше и крута на допир.. Го обожавам
девојки гледам гледам и се чудам за водителката на сител (не се сеќавам ан името)жената беше тифус маната сега косата за не цела година и е до под гради косата како и пораснала толку брзо бре