^ Криси, јас колку што сум информирана фарбите се поштетни од каната. Мајка ми се фарба со кана и да ти кажам косата и е помека и мнооооогу сјајна за разлика од претходно. Има виткана коса и многу и се убави локните така светкаат и мазни се.
И јас го знам истото. Кана ставале уште многу одамна кога немале фарби.Каната е природно, не е хемикалии како фарбата.
e nema bezbojna samo crna,crvena i kafeava i toa ne pagja ramnomerno tuku na delovi a za da izvadis so samoto rastenje na kosata ili da se sisash jas staviv crna i stvarno mi porasna kosata ama posle ja upropastiv i ja isishav ama dzabe knata vekje godina i neshto uste mi nema padnato celosno
мене ми кажаа да ставам рицинусово малсо на коренот. купив,и го ставив на коса да отстои 1 саат. ова го правев оклу 10 дена. незнам дали ми го забрза растот на косата , ама со сигурност ми ја зајакна косата и ми ја направи посјајна.
jas se farbav so kna, pa i ne e nesto naj naj, nitu pak mi rastese pobrzo kosata, a i mn ne ubavo mirisa. ima eden regenerator od doctor's od propolis e za rastenje na kosata. mn e dobar. probajte go
devojki moze li nekoj od vas da mi kaze kako se koristi ricinysovoto maslo dali se stava na suva ili mokra kosa ?
Јас го користам на сува коса,еден час пред да ја мијам ставам малку на врвовите на прстите и го масирам скалпот.ЗАначи,не премногу да го измрсам коренот оти мислам дека после ќе ми биде како мрсна и кога ќе се измијам,малку само,и после час време си ја мијам најнормално. Во однос на брзината на растење немам забележано некој ефект,ама некако ми е посјајна и помека.
За побрзо растење на косата има голем ефект,барем кај мене шампонот ФИТОВАЛ! При интензивно користење би ви препорачала да си стабате и друг шампон бидејки има непријатна миризба,но многу помага
a kade moze da go najdam tia sampon i kolku pari e i za kolku vreme se ocekuva rezultat? jas imama nogu ostetena kosa bidejci a farbam cesto i nogu mi e suva i bezsjaj
Devojki i mene mi porasna kosata od ricinusovoto maslo ama jas pa prviot pat mn i staviv i od koga ja izmijav uste mi bese ko mrsna sega se nauciv.Ama pa mnogu mi pagja ama mnogu a ne znam zs ama i stavam i maski drugi i ampuli i ja mijam so sampon Orzene i sprej za sjaj od glis i si velam da ne mi e prezasitena inaku ne znam zs od sto drugo bi mozela da mi pagja tolku.Ako imate nekoe resenie za protiv opagjanje kazuvajte pls.pozzdravce
јас мислам дека малку претеруваш со заштитата многу е тоа и маски и спрејови и ампули ...многу е отстрани нешто
шампонот ФИТОВАЛ мозе да се најде по аптеките и по големи маркети,јас си го купував од ВЕРО ама има и по зегиниве,така да провери кај ти е најблиску инаку за цената мислам дека е накај 230ден мало шишенце,ама навистина многу ефикасно,мене ми беше прегорена косата,ми останаа само 5влекна од шатирање,од пеглање и ред други глупости,башка на фризер таа ме унакази,ме изретчи како никој,од мојата убава коса,направи коза и од тогаш си го купив шампончево и топ,резултатчиња имаше па да не кажам доста брзо,ми се згустна косата и ми порасна што е најбитно,а има и некои ампули во аптека што се за растење на косата,види си провери си
sakam da te prasam nesto tie tabletite od pivski kvasec dali treba da ti gi prepisi lekar ili mozis sam da si gi kupis da ne se stetni nesto za organizmo? oti procitav deka kaj nekoj vlijaele na kilazata a mene mi treba nesto za zgolemuvajne na kilazata i za rastejne na kosata pa zatoa sakav da te prasam dali se stetni i dali moza da mi pomogna i za zgolemuvajne na kilazata.I toj sampono Orneze kaj mozam da go najdam i kolku pari e? ako sakas pisi mi
Таблетите од пивски квасец можеш да ги купиш од аптека без рецепт од доктор.Јас ги пијам таблетите од Јака Радовиш,внатре има 500 и чинат околу 250 денари.Ги пијам веке еден месец и забележувам дека ноктите ми се поцврсти и видно ослабнав.Дневно пијам 4 таблети,две на сабајле и две навечер.А за косата не забележувам ништо,изгледа оти секој ден се гледам во огледало
До оние што ставиле витамин б во шампонот, освен на енца покажа ли кај некоја друга резултат или? И може да се става витаминот во регенератор или мора во шампон?? позз
kaj mene se pokaza dosta dobar rezultat a na kraj ja odmivam i so caj od kopriva i mnogu mi e posjajna,a mislam deka treba da go staves vo toa sto poveke go drzes na kosa da dejstvuva malku