Jaс по шишките заклучив дека мене косата ми расте, ама од пеглање врвовите ми се кинат и затоа изгледа како да не расте Сеа паузирам со пеглање, а тој глисот за врвови никако да го најдам, каде го има сигурно и колку е?
сто мислите за 2 месеца колку ке ми порасне косава?? а сто да користам за побрз раст?? ve molam mi treba..
Најдобро разблажи си пантенол, пола пантенол пола вода и си прскај 2 пати дневно во корен и од тоа расте проверено
fala dete прасав за повеке мислејна и нови мислејна..некој сто пробал несто и имало ефект....повекето има писано ај ке пробам и затоа..
Побарај во аптека пантенол раствор, тоа е витамин б5 кој е задолжен за растот на косата.. само многу го суши скалпот, мене ми се појави и првут, но вреди да се проба мислам дека навистина помага мене малку ми порасна пола месец го користам. 100 денари е
Јас летово почнав да ја растам косата ии за овие 3 месеца околу 4-5 сантима порасна а просечно е по еден сантим на месец. Користев пивски квасец дробен во шампон од коприва и чичково масло (против првут е а и добро е за оштетена коса, ) и масажа а сега ќе видам и со пантенол што ќе биде се гледа малку ми е подрасната пошто се фарбам.. Но колку повеќе не ја мариш и не гледаш на ден колку пораснала "побргу" расне хехе.. не се замарај многу со тоа
знам дека е подобро да не мислам на косава...али се сиса неубаво и кратко јас казав едно а ти е друго сега прасувам за најефикасно сто е за побрс раст...сакам до нова година да ми порасне доволно...знам има време до нова год ...но ете.
Сега измешав чичково и рицинусово масло заедно ставив на косата и на скалпот да не ќе има некое штетно дејство зашто ги измешав?
Мене ми рекоа да ставам кантарионово масло на коренот да ми отстои 4 саати пред да се бањам,и демек побрзо раснела косата,иначе презадоволна сум од Б6 и Б12 што ги ставам во шампон стварно расне косата,а утре ке си купам пантенол ке го растворам во вода и ке се прскам на корен 2 пати во денот се надевам ке има поише ефект.
Не. Никој не знае. Нели гледаш дека темата се вика така, се имаат наполато добри 170 страници со совети, читни малку, нека не ве мрзи
Во најновиот каталог 13 на Орифлеим има нов шампон за побрзо растење на косата (199 ден) а и има ефект ,пробајте ,нема ништо да изгубите
Скратување на врвовите за неколку милиметри, еднаш месечно е задолжително за да го забрзате растот на косата.
А кој фризер ќе ти скрати неколку милиметри? И како што расте косата неколку милиметри месечно, и ако ги кратеш тие, (пак ќе повторам, фризерите кратат минимум 5см) како ќе ти порасне побрзо? Глупава ми е оваа теорија.
вака,мојава коса расте со брзина на светлината.во пролет до рамена ми беше во лето повеќе од пола грб ми покриваше. а некоја посебна тајна незнам можно е тоа што пијам многу млеко во текот на денот,а гените не се дефинитивно,ја сум изродот во фамилија