и кај мене горе доле се покажа резултат,ама сепак не можат да пораснат 5 см за еден месец .а јас ја ставам во шампон и мислам дека така е поубаво
А рицинусовото масло треба само во скалпот пд косата да се стави и масира, или низ цела коса? И колку време да се чува? Бај д веј, ја направив маската со жолчки од јајце, јогурт,лимон и тн. и одма се покажа резултат : косата ми беше помека и испуканите врвчиња помалку ми се познаваа
normalno kosata raste 1 cm za eden mesec, 2 najmnogu (taka sum citala), pa i 3-4 cm za edem mesec da mi raste dovolno mi e inaku kupiv B vitamini, vo prav e, sega taka da go stavam vo samponot ili da ja rastvoram so voda prvo
Стави ги веднаш во шампонот,не ги растворај во вода,само ќе го разредиш шампонот без везе,а ништо поише ефект нема да постигнеш,плус ако ги разредуваш во дестилирана вода ќе треба.
епа не се значи тие ампули,не знам тогаш сто да правиш со правот.ако не те мрзи,побарај утре бевиплекс ампули 30ден се
тие се, бевиплекс ампули такви побарав, такви ми дадоа, сега не знам ... ќе ги ставам така во прав, па што сака нека биде
И јас си купив денеска, три ампули, Б1, Б6 и Б12, такви ми даде аптекарката, знаеле за што ми се . Доволни се? Сега ги турам во шампонот. Благодарам!
А да ве прашам пивкси квасец даваат или одземаат апетит? пошто некои читам викаат правело да им се јаде многу и накачиле килажа (што мене ми треба) а други викаат ич не им се јадело..... ја треба да зголемам тежина најмалце 5 кила, и сите препорачуваат пивски квасец.... што викате ???? позз пишете
Јас прво ставив 3, ама шампонот ми е од 400 мл, па додадов уште 3... Ќе си видиш, ама јас резултати уште не гледам, а поминаа веќе 2 недели
Пивски квасец po kolku tabletki pivski kvasec dnevno da pijam. od prilika kolku pari se i dali pomagaat za pobrzo rastenje na kosata ?
Не ти препорачувам да го пиеш пивскиот квасец зошто има ризик да ослабеш многу, затоа можеш да го раствориш како маска и да ја нанесеш на скалпот , 3 лажици пивски квасец во вода малку, за да се измеша и остави нека стои половина час.
Пивскиот квасец отвара апетит,а не слабее,ако внесуваш ти храна колку што си внесуваш секој ден секако дека нема да ослабеш или да се здебелиш баш од пивскиот квасец,а плус што е многу здрав додаток во исхраната. И да,не мораше да отвараш тема за ова при толкава тема за раст на косата,ако веќе ти е за таа намена пивскиот квасец.