Луѓее дај помагајте..Имам коса до под раменици,ве молам кажете ми како побрзо да ми порасне(ЗА 6-7 да ми порасне околу 15cm),но без тие апчиња што се за растење на косата...
Јас гарантирам дека нема да покачите килце. На тие таблетките пишува да пиете три пати на ден, по две. Ама ако не ги пиете препорачано нема потреба од толку многу, доволно е еднаш дневно две таблетки.
А и секако од апчињата не можете да покачите килце него едноставрно отвараат апетит и повеќе јадете, а не апчињата сами по себе да дебелеат. Вие пробајте, поченете да ги пиете и ако забележите дека имате повеќе апетит од предходно тогаш престанете, ако не, терајте натаму
Според овој календар ја кратам косава на тој ден кога ми показува и знацително многу расте косата, исто така тука може да си видите и на кој ден да се депилирате за поспоро да ви растат влакната .пробајте зашо стварно функционира ,па чекам резултати.позз http://www.lunarium.co.uk/
Ја ништо не го разбирам календаров, ај објасни малку подетално, пример кој ден сега покажува за шишање?
и јас не разбрав...мозеби тоа е како сто старите понапред казувале на полна месецина ако има везе тоа мозеби
Ич не верувам во вакви календари, глупости Инаку јас користев едно време и рицниусово масло и шампон од коприва, ама резултат немаше.Додека често се пегла косата тешко е да расте што и да се става на неа за жал.
Според овој календар ја кратам косава на тој ден кога ми показува и знацително многу расте косата, исто така тука може да си видите и на кој ден да се депилирате за поспоро да ви растат влакната .пробајте зашо стварно функционира ,па чекам резултати.позз http://www.lunarium.co.uk/ I jas nisto ne razbrav
quote="shururup"] Merz Spezial Drageers се околу 430 денари, а Vitamins for the Hair од Natural Wealth се 370 ден.[/quote] леле а мене многу ми пајга косава и многу кратка ми е....а овие две за сто се??
Овој месец е на 12 октомври ,тогаш се потикнува растот повеке. Пробајте па ке видите ,вреди да се проба. Секој месец си покажува на кој датум е пожелно да се шишаш .обично ги потскратуваш оштетените врвови на косата .Почни да се шишаш и ке приметиш дека има резултати.позз
Епа нормално е дека нема да веруваш кога немаш испробано,пробај па ке видиш.Овој месец е на 12 октомври ,тогаш скрати ги само оштетените врвови ,за другиот месец погледни во календарот и пак на тој ден ишишај се и ке забележиш после неколку месеци дека значително ти пораснала косата. А и да ти кажам дека ако не ја шишаш косата редовно нормално дека поспоро расте па што и да сакаш да ставиш џабе ти е. позз