јас имав другарка студираше таму и ја имаше земено таја водата ја користеше заборавив како се вика ова беше пред 3-4 години ја користеше околу 3 месеци кај неа немаше никакив резултат можеби затоа што косата и беше пртемногу оштетена од фарби но немаше никаков резултат и повеќе не ја користеше...
не барем кај мене не се покажаа така капсулите се за да го спречат опаѓањето на косата неможам да речам дека чудо прават имав некое подобрување инаку косата пред некој ден ја скратив и тоа доста до половина ми беше сега ми е до раменици ја секов цела оштетена коса сека косата ми е мазна и мека и опаѓањето на косата ми е многу мн.намалено исто така фризерката ми рече косата за да расти и да не паѓа мора да се крати и да се обновува поинаку неможе што сакате користете све имам пробано
Исто така на еден форум прочитав дека косата ке расти правилно и поздраво ако е сечена рамна, наместо на делови, и нешто што ме зачуди секој ден по 20/30 секунди да седите навалени значи главата да ви виси за крвта побрзо да стигни до мозокот и да се подобри циркулацијата
можеби не одговара на твојата коса или пак можеби си во право можеби косата ми расте во овој период повеќе отколку порано. Незнам како е но сепак го користам неколку месеци и ми се допаѓа
апцинјата или??? јас сега поцнав со пивски квасец и фитовал....но кога пијам пивски квасец таблета незнам зс но малце имам температура..кога пијам по 2 но кога пијам по едно нема нисто...а ти после колклу време виде резултат??? јас со таблетив и сампонов ке правам 3 месеци а потоа ке сменам ако нема нисто
Мерц дражеи. 400-500 денари се, за еден месец е дозата, 60 дражеи. Се пијат 2-3 дози, па месец пауза, па пак. За кожа, коса и нокти, топло препорачувам. Мене ме интересира тие шампоните од бреза, камилица, коприва... Знам повеќе дека има, ама конкретно производител дали може некој да ми препорача?
2 zolcki od jajce,edna lazica ricinusovo maslo,ceden limon i jogurt: девојки дали некој ја правел маскава? колку цеден лимон и јогурт треба? колку време да стои на коса? и како ја нанесувате на коренот или надолу на косата?? sakam da ja pravam no nikogas ne sum pravela maska na kosa i zatoa da si prasam...poz
девојки вака...пред 1 месец ме скратија мн знаци косава ја имам над гради а ја имав мн долга е сега сакам до март месец наредна година да ми порасне повеке од 10 цм нагоре бидејки ке се мазам и сакам барем толку да ми порасне ако мозе и повеке супер би било поцнав со фитовал золт и рицинусово масло сакам да користам вака до нова година бидејки мн скап сампонов. за тие сто користеле имало ли видлив резултат и после колку време? или да си земам ампули и да си ставам во сампон но од кога ке заварсам со фитовал..накај јануар месец до март со ампули колку би ми порастила.??... стварно ми треба васа посмос за косава да ми порасте до март повеке од 10 цм...писете поз
За жал, месечно косата расте најмногу до 1,5цм така што не знам дали ке ја добиеш посакуваната должина за толку кратко време, ама колку толку!) Единствено со наградба можеш дури и повеќе од 10 цм
хм...не ми треба надградба....е тоа цитам низ странава веке подолго време некои имале резултат по 2 3 месеци околу 10цм па јас до март имам 5месеци така да барем 8цм ако не повеке...е сега незнам дали ампули да си земам како сто некои писат тука дек аимало релултат..па да ми расте како на некои 3цм супер би било па и 2 е ок....од се ова писувано незнам сто е подобро...а рицинусово си земам пред 1 недела и поцнав со тоа па мозеби и од тоа ке дава поголем раст... лелееееее ај казете несто ефикасно сто сте пробале????.....ако не да си земам ампули али да не има несто несакано па ми пајга коса и слицно од тоа??? ај писете совети позз
Гледам многу се зборува за Б виплекс ампулите. Сакам да прашам дали откако ќе се стават во шампонот, тој треба да отстои неколку време или може веднаш да се користи?