Може ли 1час пред да ја измијам косата да и ставам рицинусово и маслиново,а после да ја измијам со шампон на Orzene во кој ќе ставам пентанол раствор? Би можело ли тоа така??
пилулата ако не кај нас во странтво ја има сигурно се разбира дека ќе чини многу јасно е уште кога ќе прочиташ кој ја употребува и до кој џеб има пристап
ако сакас двете измесај по две лазици заедно...две рицинус две маслиново и потоа малце нека се згрее на оган...и со прстите ке земес и масирас на скалпот..па пак земес масирас тоа е
па искрено скоро поцнав вака да правам така да нема нисто али изгледа ке си земам и брезов сампон со ампули и тоа цитам низ странава помагало, па ке пробам.....
е вака пијам пивски квасец таблети поцнав скоро 1недела исто и рицинусово масло користам 1 недела...е сега утре ке идам во грат бидејки зивеам далеку од центарот на градодо и сакам да си земам и ампули со бресов сампон оној од 200мл доволно се 5ампули или малку или ногу се??? да не има некоја стета да се ногу? стварно не знам затоа сакав совет од вас...и после овие 3 работи пивски и рицинус па сега да си земам ампули..сто усте да земам?? мислев мерц дразеи али веке пијам таблети(пивски ква) да не претерам..кога ке заварсам со пивски ке земам мерц мозе вака? е ако не мерц да земам ли пантенол раствор?? или има несто др? ај ве молам совет стварно поцнав со косава да расте барем 10 цм ако се мозе до март или 1прил?.... ај писете сто да си земам утре-поз или некој спреј капки од коприва или било сто користите а ви помогналао..ве молам писете--поз
Каде може да најдеш пивски квасец??? Најобичен квасец што го има у секоја продавница,она квасец за месење леб,квасец што купува мајка ти или баба ти...Таков квасец.Се наоѓа у замрзната состојба со златна фолија..ахаах
Земав ампули од алкаоилд б12 и б1...знаци сега водичката да ја турам во шампон и да си стои така се додека не се потроши шампонот така да си го користам???
Мало-бебе кога ќе ги ставиш ампулите во шампонот измешај ги убаво за да добиеш рамномерна смеса. Исто така можеш во шампонот да додадеш и капки од коприва и АД раствор,и тие помагаат за раст на косата
Денес купив маслиново и рицинусово масло. На рицинусово пишува дека се користи за пиење како лаксанс при акутна стипација на цревата, пишува само за внатрешна употреба а на маслиново пишува и за надворешна дека се користи.. Јас порано имав рицинусово масло пишуваше дека е и за надворешна употреба а на ова нема.. Да не е ова само за внатрешна употреба? Или може и за надворешна да се користи..?
Ја пред да користам секогаш упатства читам..онака од што ме интересира. И гледам нешто не ми штима тука хх
исто ли изгледа сисенцето?? и мене така ми се слуци од галафарм си земав и еднас писувасе така а друогот инаку како кај тебе...али јас си го користам исто како порано за косава...мозеби нема везе
Па не е исто тоа порано што го имав е од Галафарм а ова е од Фитофарм. Но сите масла кои се за внатрешна употреба се почисти и подобри, така да се и по корисни и добри и за надворешна употреба
Каснам со одговоров ама нема везе Можеш да ставиш било какви апчиња од пивски квасец ,без разлика на марката и земјата на производство