јас сакам првин да му ја шмукнам долната усна,па горната и послето онака убаво јазички да се бакниме,длабоко во мојата усна тој да доминира па јас кај него...онака страсно шлапнување и на крај полека да си ги повлечиме јазиците и влажно надворешно киссче..да земиме здив...па од почеток,,.. лелеле...многу сакам бакнување.....
Е ние почнуваме без јазик, па завршуваме со јазик. Е сега сум имала дечко што ептен знае да го напика јазикот и ептен брзо го врти внатре, луѓе не можев да стасам, губев ритам. Е со тој не ми беше убаво. Со последниов знаеше исто на моменти ептен да го буне јазикот, ама тогаш реагирам ...
Така е најслаткоо! Ама јас сакаам ептееен долги бакнежи И секако грицкање на долната уста партал му ја прам После 2/3 дена се опоравува
А јас цел живот бев во заблуда дека лапањето е со јазик Инаку првен со усните како загревање (лапање) и потоа со јазикот како што кажа Skromna
Дали ви се има случено да се бакнувате со некој ете на втор состанок и после цееел ден да ви е неубаво и да се каете? јас мислев дека бакнувањето е убаво ама не било со секој исто уффф колку беше грдо!!!!
ммммм како што ми вика дечко ми.. диво. Обожавам да гризам.. некогаш одам предалеку дури и до крв стигнува...
Во животот сум искусила и некои со јазик па цела ќе те излигават, ќе ти го бутнат јазикот за да ти се згади и слично. А сум имала и такви коишто без јазик само се лапаш, безвезе ми е. Со јазик е подоборо, ама да знаеш што правиш.
Мене ми сметаше на почетокот со дечко ми зошто тој ретко користи јазик, а јас не бев навикната така... а сега неговиот бакнеж ми е најубав
Па да ви кажам право незнам како е без јазик, бидејќи не сум искусила Онака, обично се бакнувам, како и сите луѓе. И 3ца пофалиле дека убаво сум “лапала“
па со јаизк нормално мада последниве 4ца ми дадоја коментар дека мнгг сум касала и почнува да ме фаќа паника како тоа неосетно касам до болка
Бакнежот кој обично следуваше по оваа прегратка на моменти беше нежен, а на моменти жежок, силен, пол со страсти. Како и да е, тоа беше најслаткиот бакнеж кој било кога сум го почувствувала. Завршував некаде во рајот. Некаде на крајот на екстазата. Оргазам или не, тоа беше врвот. А јас бев уште повисоко. Можеби дури и над облаците. Е ова е само за нас двајца ! И му ја посветувам песната од Тоше - НИКОЈ КАКО ТЕБЕ НЕ БАКНУВА ! Ме навлече на нив бе... Сериозно !
девојки шо треба да правам со јазикот?ве молам кажете ми,а лошите зборови задржете ги за себе ..знам дека изгледа малце смешно ама до сега се немам мувано па ме интересира и несакам да дојдам во лоша ситуација.. фала
Единствено нешто што треба да направиш е да се опуштиш. Да не се замараш со тоа што да правам, како, на кој начин?? Секоја девојка пред првиот бакнеж е исплашена да не се посрамоти. Но, верувај нема со што да се посрамотиш. Остави тој нека де води. Ти само следи го.