Обожавам бакнежи..ммм..долги,кратки,со јазик,без јазик,у чело, врат, лице, увце, рака. Ептен сум љубовџика и никогаш не ми е досадно кога некој сакам. Мразам едноличност затоа комбинирам од се понешто..кога сме излезени најчесто тоа се кратки бакнежи во уста,образ итн. За поинтимни моменти подолги бакнежи, бакнеж по врат, увце ммм , бакнежи во вода, everywere. Ме иритираат парови што се лигават во друштво , премногу е детски
На почетокот бев срамежлива бидејќи ми е прв дечко и не знаев да се бакнувам и само со усните шлапав...а сега со јазик и поубаво ми е...а дечкоми не можи без јазик сам му се пушта не можи да го контролира еднаш пробувавме да се научи да може и само со усни... но поубаво ми е со јазик
Со јазик ама само со врвовите, не ептен длабоко. Инаку комбинирано ем јазик, ем со усни ми е убаво. Јас сум по спорите работи, нежно, не сакам брзо и агресивно.
Што знам се зависи од моментот и како сум расположена . Некогаш обично кратки бакнежи , А некој пат сакам француски и долги
Еми со уста, како може да се бакнувам Шала на страна зависи од моментот, некогаш така, некогаш така. Или и така и така
Хахаха исто и јас, и дечкоми до ден денес ме зафркава, кога се бакнуваме нели со јазик ќе го скрие и многу ми е грдо и одма му се тргам, и ми вика чекај да видиш како ми било мене X месеци кога се лапаше без јазик
Aииииии, излгеда со мене нешто не е во ред. hock: Спојлер 1.Не сакам лапање со јазик. Или ако има јазик да биде умерено, бавно и внимателно. 2.Не сакам пребрзо. (Одвратно е). Јас силно си ги контролирам нагоните (искрено бидејќи ги немам), а воедно сум и многу девствена и фина, така сакам да биде и од другата страна. Односно, сакам да се почувствувам почитувана а не искористена. И да, драпање НЕ! Никако! Одвратно...
Па јас уште мислам дека е така. Како бе лапање да е без јазик? Онда со јазик како се вика? Јас подразбирам без јазик - бацување, со јазик-лапање.
Не премногу долго,слатко,страсно,ниту нежно ниту грубо-нешто измеѓу ќе да е хаха. Најинтересен ми е кога ќе почне да ме шљапа како кученце некое ми се чини цела уста,нос се ќе ми излиже.Ахх бе срцка го обожавам.
Ауу дефинитивно без јазик. Мразма лигавења во било која смисла на зборот а неможам ни да замислам да се бакнувам со некој со јазик, бљак одвратно!
Бакнувањето кај нас си е разноврсно.Со јазик,без јазик,краток и брз,страсен и долг.Зависи од околината .Незнам што ни текна, иновација хаха .Бакнеш на нос
Еловес колку што можам да забележам ние сме единствените црни овци во темава, што не сакаме бакнување со јазик. Бар не сум единствена, постои некој што ја дели со мене оваа чудна навика.