obozavam koga pri sekoja sredba posle dooolgata gushka prvo ke me bakne vo celo,pa noseto i na kraj doolg strastven baknez,normalno so jazik vo javnost me baknuva samo na obraz,sramezliv e hahah ili kako sto jas vikam ako me baknit vo usta ne mojt da se vozdrzit pa ke zemame da se ljubime ko ludi hahah
Со оглед на тоа што се имам мувано само со еден, ќе кажам дека цело време се мувавме со јазик,ептеен сочно и убаво е. Никогаш не би се мувала без јазик, освен ако сум во јавност,ако тоа може да се нарече мување.
Па во глобала оставам партнерот да води, како он јас го следам Не обожавам гризање, и шљацање со некој јазикот до грло да ми го бутне, ама последниов не го можам што ич не употребува јазик, а тазе сме и не можам да го прашам е оти море така. Аа, ќе си потрпам уште малце и ќе му кажам ја на него, јаа ич не е страствено така. Инаку, и зависи од приликата, некад бавно/брзо, нежно/грубо, страствено. Пред друштво не обожавам да се шлапкам, и само едно кратко цмок правам по потреба.
Јас сакам страсно бакнување со јазик и обично ми е глупаво да бакнувам некој со помал јазик, а мене ми е доста голем ... that's what he said хахаха
Jas sakam nezno baknuvanje bez mnogu jazici barem Na pocetok. Pred 1 nedela se muvav so eden decko I mnogu jazik I nemozev ednostavno se osekjav Kako da ne znam da se lapam, edvaj cekav da si otidam Doma a on posle Toa mi kaza deka mu bilo mnogu ubavo. smeshkiii
хахаха .. не , не сум пробала на ништо тоа доаѓа само по себе верувај мии и кога ќе пробаш еднаш ќе имаш чувство како цел живот да си се бакнувала