Никако.. Не уживам во бакнување, дури може да се каже дека го мразам бакнувањето. Многу ретко ми доага желба за бакнување и тогаш е така средно лигавко, влажно со јазици со се ама не ептен оноа лиги да ни течат по брадата. Бакнеж најубав и најод срце давам како награда само за добар оргазам и тогаш ми се иде да го гушнам силно и така да го бакнам на образ, на органот, на стомак кај ми е најблиску таму.
Baknuvanje so nezno grickanje na usnite, nezno smokamje na gornata i na dolnata usna. Igra so jazicite, ne pustanje do grlo da ne moses da disis. Naizmenicno smokanje na jazicite, dosta vizbudlivo i ubavo.
Нели е 'лапање' со јазик? Со јазик.. лигаво, влажно и сочно... со сите. Од искуство... мнооооогу ретко некој да ми се бакнува како што сакам јас. 2-3ца дали 'ги бивало'.
Ја сакам посензуално и нежно со јазик а има машки ептен насилни без емоција буквално уопште не ми се свиѓа така
Споро и страствено, комбинација со усни и јазик, и да се слуша тој влажен звук. Па потоа кога ќе ме понесе ситуацијата и побрзо. Нејќам пикање јазик до грклан.
Има песна од Тоше - Никој како тебе не бакнува. Ќе ја посветам на една девојка од средношколски денови, која воедно ми беше и добра другарка. И пред и после бакнувањето. Се случи неколку пати. Сега за жал немаме контакт . . . Не може никој да ја замени, барем до сега
Hahaa ne znam zosto, se nadevam ne e do mene ali , bukvalno na nekoi maski ne mozam jazikot da im go najdam ahahahhaha , jas sum tip sho se baknuva, u kruzhni pokretii..Ali sepak se nadevaam idniot decko ke mi se pogodi
Prviot baknez, nezaboravna stvar i mnogu interesno se desi, zatoa sto bevme i ja i ona dosta mali i ne ni znaevme sto treba da pravime, pa imavme i publika od klasot da ne gledaat dali ke se bakneme (4 odd). Stoevem gusnati, gledajki se vo oci mozda 10 min i ni ja ni ona da trgneme da se bakneme, posle nekoe vreme jas im vikam na tie nekolkumina so ne gledaa, ke moze li nekoj da ni kupi mastika orbit od 5den i kako zaminuvaat oni jas se vrtam i ona mi vika sega baknime... hahahaha sekogas koga ke dodje toa godisni vreme i ke zaduva taka proletno vetrence se sekjavam na toj osekjaj vo stomakot i me pominuva vozboda