Влажно (со јазик ), многу страсно и занесено. И со премногу љубов, а често пати и диво и провокативно! Обожавам да се бакнувам! Со младичот сме ептен комплементарни на скоро секое поле, а и на ова, се разбира.
Ете гледаш во исто се наоѓаме... Само што на мене детето ми нуди веке два пати, па првиот пат не прифатив, а вториот да прифатам ли?!?! Ни јас не знам како одат тие бакнувања, знам дека мување е да си ги испреплетуваш јазиците, а лапање е ништо... Само со усните се допирате... Ааа помош, и срам ми е да му кажам дека не знам да се бакнувам а не пак да се мувам...
Прв пат... втор пат.... чекај си ти до три пати - како за среќа. Така јас мислам. Или поарно почекај некоја година, а за тоа време побарај си ги куклите. Сигурно ти се тука некаде. И да Лапање е мислам јас кога јадеш.... Бакнување е тоа - ЕДНО!
xaxaxa abre so se zamaras ne znaela da baknuva .. i jas nemam epten golemo iskustvo bogami sum imala 1 decko 1 muvator i sega pak imam decko ama so prviot ...voopsto ne bese tolko cudno..samo ja doblizuvas ustata i on go pravi poveketo.. posle 1 ,,2,,3,,i gotovo
хахаххаха Каква тема. Ме бендисува. Мене искрено по нежничко ми е само со усните. Ама кога е порасположено со јазикот е И такво и вакво, било само со дечко оти мувач сум немала. И тешко дека некој ќе ме убеди за мување. Па јас пристојна цура сум. Глупости последново
евааааааааааааа и шо си напраила без јазик..тоа не е бакнување тоа е ништо .. ако нее со јазик нее бакнеж O