Јас уште не правам разлика. Мување, лапање, бакнување.. уште некое да измислат? Лапање значи било БЕЗ јазик, јас све до сеа мислев дека е со јазик хаахха А мување е со јазик? Оф леле. Хах. Епа, ако е така мене тоа лапање уопште не ми се рачуна, како ништо. Сеа дечиња од 11 години и ќе се лапкаат хахахах. И исто под лапање јас подразбирам јадење, а не бакнување.. Сум се мувала (така се викаше нели? ) со двајца, со јазик, без некои посебни страсти, првиот уопште не ни го сакав, ми беше за да научам како се прави тоа. Уау, кое дете глупаво сум била.. Вториов беше со чувства и се тоа али накрај гаден сељак и тој испадна. Ај и мене може ќе ми се посреќи у блиска иднина.
Хахаха се изнасмеав на темава... Ни јас не знаев дека вака се дефинирале бакнежите со и без јазик Мене уште првиот бакнеж ми беше со јазик. Со либето имаме правено муабет на темава, и тој се бакнувал без јазик порано Му се смеев, му викам ај покажи ми. Во бакнежите со него си уживам,секако се со јазик, нежно, страсно...ахх да ми е сега тука
бакни,бакни,бакни ме нежно ја знаете таа песна-со јазик дефинитифно денес деца од 13 се бакнуваат со јазик не ние повозразните па немојте така ве молам се зезам само бакнувајте сеееееее
Го вртам јазикот ко да отварам сеф со шифра. Знаете, три лево, една четвртина десно, пет десно, два лево. Тоа се` се прави според определени шеми, и шифрата не е иста за дечко и за мувач. Ако се зажустри ситуацијата, правам потег „обратен Екскалибур“, т.е. го бутам мечот (јазикот) назад во каменот (крајниците на партнерот). Па малку хокеј со крајници, и тоа е тоа.
Немојте да се бламирате со машките со тоа бакнување без јазик (мислам тотално без никаква јазична активност ) оти изгледа аматерски и како да не би е дојдено баш до тоа. Особено немојте со некој дечко што ви се свиѓа повеќе од вообичаено, оти ниедна не добила поени за такви калуѓерски кисови. Јазикче ladies!
јас со овој мојов секако и со јазик и без јазик и уста на уста и онака страствен бакнеж со јазик по неколку минути и гризање зависи од ситуација и место
од мене до сеа се немаат пожалено хахахахах ми се има десено да ме бацуваат без јазик или пак да ми го бутаат јазикот у грло -.- бљак.. и не ми е јасно стварно зашо баш на такви некои налетувам ама тоа е тоа.. хахахаха
Ве молам за помош Вака ве молам за помош. не знам да се бакнувам (со јазик) а утре вечер го имам првиот состанок. ве молам кои се поискусни да ми кажат како функционира тоа? И би сакала да знам како јас ке дознаам дали му се допаѓа него начинот на кој се бакнувам ? ве молам помогнете ми.
Ве молам за помош па, мој совет ти е да не секираш. ако тој е поискусен тој ке те води и ке се научиш не се секирај. кога ке дојде моментот ке знаеш. уживај
Ве молам за помош Немој да се нервираш, само ќе ти дојде не треба да знајш некоја филозофија тој ќе почни најверојатно и ти ќе си фатиш ритам поз