Хаха аман бе луѓе како се лапате без јазик јас и со дечко ми да сум и да се мувам со некој друг секогаш со јазк мислам дека тоа е најубавото нешто во мувањето.
лилитке не си само ти што не си се бакнала (слапала)* со машко и јас сум си уште мала а иначе да не бидам офф кога би ми дошло време за бакнување секако дека со јазик ебате шо без јазик ќе праиме како ромине на ти го дај ми го!!!!! Ако се бубнуваме да се бубнуваме (изразов на лилитка) корисно
Добро бре како без јазик, тоа ми е ептен без емоции.. Само еднаш во осмо одд. се мував со еден тип што бакнуваше без јазик, и од тогаш сфатив дека нема смисла! Френч кис е најдобар и незаменлив. Нормално е да има само бакнеж на некои места кај што не е баш пристојно да се бакнуваме страсно , ама тоа баш и не го рачунам за начин на бакнување.
Со јазик е најубавоо ама дечко ми некако не ги сака многу овие францускиве бакнежи па не ми го пушта јазичето ама јас сама си го земам
Мене па не ми е убаво со јазик. Послатко ми е вака, со јазик само кога сме нешто ептен занесени. Си се цунуваме
Темата е ВРВ !! Како бре луѓе ви се филозофира да објаснувате како го изведувате тоа. Се пресмеав читајки некои од мислењата.
хахаха .. без јазик не иде .. ств некако како детско е .. тоа ти е како на пример мкомпјутер без тастатура хааххахахахахахахахахаххахахха ... или пак да имаш односи без онаквото ..
Го шмекам, го натегам, правам женствени движења, прекрстувам нозе, трепкам, погледнувам, и после ме залапуе со страС и јас в’там в’там со тоа јазикот, очиве филџанчиња и се чудам што ме снашло Што го знам како се бакнувам, сензуално, страсно, како кога, битно лапам ко што треба. И гризам усни