Иако имам мнн скромно искуство од само една врска и + да се додаде првиот мувач на тоа,сепак сум мн солидна во ова така барем коментираше,сега веке бившиот бавно + нежно,а за добра нок или за неколку часа при отсуство некое да не фалам или да не ме поздаборави случајно - мн страсно,ко да не сум јас
Ние си се бацуваме сочно и страсно ... Со вашите дечковци пробајте да се бацнете еднаш сочно еднаш страсно... ќе видите кој е филингот... ....
Девојки ... јас се немам смувано ... но сакам да знам како оди тоа? каде како ? баш ме интересира дали е гадно бакнувањето што со плунката? но сепак кажете ми го вашето мислење!
^ Кога ќе се смуваш, ќе знаеш Како? - На бројни начини. Каде? - Гледај да е во уста, нели. Пази да не промашиш. И како по ѓаволите може да биде гадно? Се надевам не размислуваш на бакнување со нилски коњ или со камелеон. Тоа е веќе гадно, да.
Нежно, со усните само Страсно, али онака, баш убаво лапање со јазик , понекогаш и по повеќе време се забораваме (без ваквото бакнување, ништо не правиме ) Значи, со јазик, без јазик, лапање, лигавење, шмукање на усни, гризење ..... Се има
Шта да ти причам кад све знаш.. Baby,I can make you fell hot,HOT,hot... Мала шала. Стварно се сметам себеси за експерт на темава,давам часови на истата единствено на момци што ми се свиѓаат,го практикувам истово во доволни,ако не и прекумерни количини. Пакетот вклучува и гризење ( без тоа каде? ) и убав помин,наравно. То би било то. Скромна сум,знам.
ако се бакнувам без јазик за мене тоа е едно големо НИШТО!!!.значи обично кисс4е за мене е ништо,тоа може со секого,,кога ќе се вмеша јазик,тогаш е веќе нешто..
преферирам,исклучиво бакнување со усните,ова ми изгледа доста глупо со јазикот,иако зависи од момчето,некогаш го користам и јазикот,но тоа е многу ретко..епа,сеа ако партнерот почнува со јазикот,јас сигурно нема да му речам НЕЈЌАМ - затоа,избегнувам! т.е се случувало и некогаш да јас прва почнам,но..тоа навистина се случувало многу ретко.........
хахаха...смешки со сите што сум се мувала било со јазик,иначе без јазик тоа не го сметам за мување.А додуша знаеме со дечко ми некад и без јазик,интересно е,али ипак не е тоа-тоа.Со јазик си е вистинското.
Мене поише ми се свиѓа со јазик ама има има случаеви коа и без јазик се муваме .. во последно време се приметувам со јазик се муваме само коа сме нешто посебно " загреани" ,коа се неаме подолго време видено или коа пробуваме нешто.
поголем филинг е со јазик тоа е тоа она вистински бакнеж, инаку зависи од моментот некогаш и онака опуштени киссчиња без јазик