Не Ќе те погодам решена сум Драгана, Јована, Изабела, Анабела, Вероника, Викторија, Ања, Ема, Катерина, Сандра, Мери, Милена, Марина, Николина, Нина, Анастасија, Наталија, Александра, Андријана, Моника, Ангела, Ангелина, Ива, Мирјана, Х(К)ристина, Мартина, Натали, Ирена, Лилјана, Тина, Даниела, Љубица, Симона, Рената, АВА, СТАНИЈА?
Ептен си се потрудила ама ќе морам да те разочарам. Ниедно од понудените. Деспина, Мартина, Силвија, Александра, Адријана, Елена, Каролина, Емилија, Марија, Елизабета, Андреа, Анита, Ана-Марија, Анастасија ?
ни јас Елеонора, Оливера, Маријана, Те(ј)а, Радмила? На ова последново највеќе ме асоцираш жими се Блек Алегрија не, а ти да не си Ема, Ива, Моника, Маја, Елена, Наташа??
Не сум ни така, абе нема никогаш да погодите, ако ви кажам сите ќе ме познаат која сум . Ептен специфично име. Плавуша ти ме асоцираш на Стефанија?
Нееее не сум Стефанија често име имам јас и лесно Хммм... Евелина, Вилма, Ванеса, Мерием, Исидора, Милка, Барбара, Силвана, Слаѓана...?
Сори Плавуша не видев дека ти си коментирала ПЛАвуша да не се вика Ангела, Елена, Нина, Биљана, Марија, Симона, Х(к)ристина, Мартина, МОника??
Офф не... Блексвон: Мирјана, Жаклина, Клара, Ѓурѓица, Гордица, Божана, Карина, Кети, Габриела, Николета, Лена, Росана, Роксана? Алегрија не се викам така, ти може си Андријана?
Не. Блек да не се вика Фросина? Или ти Плавушке? Други предлози за Име на Плавуша Вера, Анастасија, Тамара, Теодора, Александра???
Ах не... крајни предлози за тебе за вечерва: Милена, Марија, Марина, Елена, Симона, Мина, Нора, Сара, Нела, Вероника, Викторија, Нена, Нина, Павлина, Валентина, Ана, Ена, Ема, Ева, Ива, Ир(е)ина, Илина, Александра, Анастасија, Ангела, Билјана, Искра??
И ПОСЛЕ ТОЛКУ ВРЕМЕ СЕ ВИКАММ . . . . . . Spoiler ме мрази уште точки да ставам Spoiler АНГЕЛА АЈ сега кажи веќе како се викаш и мојот последен предлог е САНДРА Spoiler може и во пошта