Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се запознавте со вашата љубов?

Дискусија во 'Врски' започната од babyketi, 2 декември 2009.

1. bella01

bella01 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    18
    на шанк во кафич :D

2. Peperutche7

Peperutche7 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    23
    се запознавме преку фб :) еден другар ми го имаше предложено тогаш си направил фб тој и јас си го адднав онака ми се виде симпатичен :lol: и понатаму се знае како си одат работите...си пишевме па излеговме итн и ете помина една година си сме заедно и мн си се сакаме неможам ни еден ден без него :inlove:

3. Beatris

Beatris Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    2.364
    Исто и јас се запознав со мојот дечко преку интернет но не преку познатиот fb туку преку порано познатиот hi5 и веќе две години сме заедно и баш ни е супер ;)

4. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    i jas so mojot mas se zapoznav preku net preku hi5 i posle 3 meseci se zedevme sega sme vo brak 1 godina i pol sepak super ni e kako prviot mesec se nadevam deka ke bidi sekogas taka :D :D :D
    [mod-kirilica:2o4cuzte][/mod-kirilica:2o4cuzte]

На Beatris му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Masnickaaa

Masnickaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    933
    Хихих, јас и дечко ми се запознавме на 1ви април преку една другарка. Најсмешно од се беше што јас бев маскирана во црнкиња, а тој во манијак :D па кога почна да ме брка низ ГТЦ :rofl: :rofl:
    И после на фб муабети, па на моб, па излеговме неколку пати, и сега сме заедно скоро 2години :inlove:

На sj *O* му/ѝ се допаѓа ова.
  6. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Ние се запознавме преку mobile9.com - сајт за музика, теми и уолпејпари за телефони. Јас прва му напишав во неговиот профил “Како си комшо?„ хаха :D

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Dachka

Dachka Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Па преку нет после се видовме неколку пати се запознавме подобро и .,... тоа е тоа :D

8. Lajt

Lajt Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Не запознаа заеднички пријатели и тоа беше Љубов на прв поглед(а можам да кажам и брак).Станавме неразделни,премногу заљубени еден во друг,пар за пример поради што многу ни завидуваа,и негови и мои другари и другарки.Но ние знаевме дека ни мислат лошо за нашата врска па сите непријатели ги откачивме,си гледавме нас да ни биде убаво,си се веривме,па направивме преееееееубава свадба и имаме прекрасен брак!А другарите(тие што не запознаа) си остаанаа со прстот во уста,уште тапкаат во место!

9. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    На еден од македонските нет форуми.

10. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    :inlove: на работа :inlove:

11. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Од секогаш си замислував дека со оној кој ке ми е „прв“ ке е сосема поинаков од другите и нема да е некој кој ке го гледам цело време или пак неговото друштво и цел град да зборат за таа тема ...
    (така и бидна беше од далеку и направи романтичен викенд - но тоа не ми беше љубов)
    Мојата прва и единствена љубов ја запознав на еден сите за познанства(неможам да кажам дека е ФБ зошто е плус апликација која ја има таму "Speeddate")
    Јас дома се досадував, а тој на работа се досадувал....
    никогаш не прифакав да комуницирам со луѓе кои немаат слика, со него прифатив...
    никогаш не одговарав на маилови , на неговиот одговорив...
    Никому не бев дала вистинското бројче на телеф, нему сум го дала...
    Не одговарав на непознати броеви, нему сум му одговорила....
    никогаш не испракав прва слика моја(вистинска), нему му испратив...
    (викаат судбина или така било шкртнато од горе)
    незнам зошто имав чувство дека е посебен, но и навистина испадна дека е посебен...
    Имавме прва средба на Водно, после 2 месеци чатови и делумична пуштена камера..Го сакам со целото мое битие, тоа е мојот дел кој ми недостасувал целото ова време!!!!!Тој е единствен од кој сакам да имам деца во мојот живот!!!(за мене детето е најсветото нешто кое може да биде-за тоа е потребно да се има со некој кој е посебен и најважен)

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
    Си го сакам моето СОнце Најмногу на целиот универзум!!!!
    :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

12. OlenceE

OlenceE Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Денот кога се запознавме беше денот кога одлучивме да бидеме заедно. Со некои мали препреки (од моја страна) кои успешно ги надминавме, еве сме сега 3 год заедно.

Едноставно судбината си го направи своето. Во моментот кога најмалку очекував го стави него на мојот пат и ми го смени и мојот а и неговиот живот за убави 360степени :)

13. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Преку сега екс другарка :D таа беше со мене на факултет , а тој нејзин сосед кој во поминување дојде да ја земе од факултет бидејќи не беше од ск , и за прв пат се видовме тогаш но не се запознавме :?: потоа следеше долгооооо пишување на нет, праќање на смс пораки и така цели 9 месеци, се додека не дојде тој тука во мојот град да се запознаеме , и веднаш знаев дека тој е тој :inlove: :l: за некоја недела стапивме во врска , и еве веќе 6 месеци сме заедно :inlove: се надевам и многу понатака.. :*

14. Sharlott

Sharlott Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    14
    Во една дискотека не’ запозна еден пријател, и цела вечер ми помина во муабет со него. Кога се освестив гледам дискотеката се испразнила останале само 5-6 души :D И таква му реков - ќе ни дадат да изметиме :D Ме испрати до дома, ама не се случи ништо тогаш, се сеќавам бројот ми го побара и не му го дадов од прва (се правев фраерка :D ) Наредната вечер пак на излегување се сретнавме и пак цела вечер заедно, е тогаш му го дадов бројот - се правев фраерка дури еден ден :^) И тоа е денес ми е сопруг :D

15. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    преубаво и романтично мило ми е што успеала една таква лубов

На sj *O*, N.Kety и sabatini им се допаѓа ова.
  16. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    преубаво мило ми е што вашата љубовна приказна успеа :inlove: и мило ми е што еден мој сограѓанин доживеал вакав љубовна приказна :wasntme:

17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    со моето свинче се запознавме на курс на кој сеуште одиме никогаш нема да ги заборавам неговите плави очиња како ме гледаа има толку мила насмевка
    се запознавме кога јас поминував тешки времиња бев во голема депресија но како нешто да ме тераше да одам на курс да се занимавам со нешто корисно да научам нешто ново да се дружам со луѓе и да не се затворам повеќе во мене ете можеби судбина е можеби така требало да биде
    тој донесе толкава надеж во моето срце и душа затоа можеби за кратко време се зближив многу со него препреки некои имаше можеби сеуште има некој ситници но во мене нешто ми вели да не се откажувам а и тој постојано се труди да ми докажи дека ме сака па се надевам на све најубаво се надевам дека ова е мојата вистинска љубов
    кој знае

18. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Летово преку братучед ми и сега во март си се наредија некако коцките... :inlove:

19. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Најдобар другар е на мојот братучед, и многу пати имаше излезено со нас, но глупче јас, преокупирана со тогашното момче, не го ни имав приметено. Исто друштво бевме, тој сирот, туку ќе му текне да ме зеза или нешто, колку да ми почне муабет, јас арогантно го одбивав и си одев, затоа што не знаев кој е. Го гледав како некој си другар на братучедот. -.- Баш ми е криво што не паметам кога сум се запознала со него. Не знам ни дали некогаш навистина си кажавме Мери - Дарко, Дарко - Мери. :D Претпоставувам не. :)

20. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    И јас дечко ми го запознав преку интернет...хаха преку фејсбук! Но, имавме и заеднички другар па и преку него се видовме. По неколку месеци врска раскинавме и кога мислев дека нема шанска да бидам повторно со него, ми се јавии! Од тогаш сме неразделни!