Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се запознавте со вашата љубов?

Дискусија во 'Врски' започната од babyketi, 2 декември 2009.

1. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Го знаев долго време пред да се фатиме,одприлика 3 години...А се запознавме мислам на фејсбук...
    И после долго време се согласив да излезиме и ете сега сме заедно скоро 2 години :) :inlove:

2. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Скоро 6 години другари :) и после во врска.Среќно заљубени еве веќе 1,5 година. :inlove:

На Evellin.a и Angel4eeee им се допаѓа ова.
  3. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Се запознавме на многу интересен начин..... :lol: :lol: :lol:
    И двајцата работевме во Хотел Континентал јас бев таму пред него,само кога дојде и се појави пред мене ја само реков :o. Работев во персонална кујна а тој на шанк :D :lol: жити шанкот како ви кажувам ке си речете вештини знае. Да работеше на шанк ама позади шанк само чаши миеше :lol: и така ја прва му пријдов си почнавме разговор и се е супер за сега тогаш сите ми љубомореа а ја се дигав :rofl: :rofl: :rofl:

4. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    5.781
    Ме додаде на фб,иако тој веќе претходно ме знаел :) почнавме да се допишуваме,ме викна да излезиме и така... :$

5. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.158
    Допаѓања:
    20.930
    Вусшност, го знаев одамна, ме знаеше одамна, (како мали + сме иделе заедно на зимување ), но некако патиштата не ни се беа споиле...од ист град излезени, во ист град појдени на студии..ама ето...
    е од кога дипломиравме, сме си се вратиле во нашиот град и во екот на радоста и среќата- дипломирани:
    Тој излезен во кафич во кој никогаш не излегува.Јас таму- стандард
    Тој расположен со друштво. Мене другарка ми мести тип....
    Меѓутоа....типот за местење воопшто не беше забавен,(можеби срамежлив, можеби незаинтересиран за мене...), па јас се упатив на кај расположеното друштво (каде имавме зеднички познаници.)
    Да напоменам дека бев во екот- најубава, најзгодна, дотерана, уфирцана, исфризирана, нацрвена, намирисана, штотуку дипломирана и полна со самодоверба...се нај нај хахахахах :D
    И мојата љубов :o :o :o по мене. Е колку забавно сум си поминала...нема потреба од описи.... :)
    Вечерта следеа смс ( по 100 пати згрешен број и пратени пораки на друг број) од негова страна. Утредента извинување за смс во доцните часови.Па наредните денови слушање по тел. па по некое време конечна покана за излегување и то....
    сега во брак 2 години и со детенце...

На sj *O*, eloves, richgirl998 и 10 други им се допаѓа ова.
  6. Cliona

Cliona Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    190
    Колку убав пост :inlove:

А јас за мене да си кажам, со мм се запознавме преку интернет, ете многу велат дека таквите љубови не успеваат но не било така. Некое време комунициравме прво на фб, па на скајп по цел ден за на крај тој да ми каже дека купил авионска карта и доаѓа во Скопје да се видиме :$ И така почна се, после месец дена откако тој дојде отидов јас кај него (сеуште незнам со кој памет ама ајде :lol: ) и така си почнавме редовно да се посетуваме (не бевме од иста држава) и после некои 6 месеци да ме побара за жена :$ Сега сме во брак година ипол и за месец дена го очекуваме нашето прво бебенце :inlove:

На sj *O*, Lella, Evellin.a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Evellin.a

Evellin.a Активен член

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    9
    Како денес се сеќавам, кога бевме деца, имав едно комшиче со фантастични плави локници и плаво автиче, се игравме по маала, крадевме сливи и правевме бомбици од кал... потоа, нешто неговите се закараа и се отселија. И сум го заборавила сосема дека ми беше другарче.. И пред два месеца, запознавам еден црн дечко, интелектуалец као, ем и уметник, поет, музичар.. мерак дечко.. и натаму-наваму по кафе муабети, по фејсбук и се препознавме конечно, детето со плавото автиче било... :rofl: му се израдував ептен :$ и тогаш малку работите се сменија, почна додворување и еве сега сме во врска :D и цело време се потсетуваме на глупости од детството :$

8. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    кога првпат го видов, мислев дека е девојче :lol: пошто имаше подолга коса :D

9. milichkaa

milichkaa Активен член

Се зачлени на:
    20 април 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    12
    На веридбата на нашата заедничка рода :)

10. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.740
    Допаѓања:
    145.173
    Комшија ми е од пред некое време, јас го знаев, тој мене не.
    Се "манјачевме" по него цело лето и се зезавме со другарки да одиме да му бараме сол/шеќер нели на комшиска линија ( ова од влијанието на шпанските серии :rofl: ) .
    Потоа една вечер јас сосема случајно излезена на непланирано кафе налетав на него и ме забележил, па почнаа муабети на фејсбук, додека да разјасниме дека сме комшии..
    И еве сега сме во врска...

11. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Официјалното запознавање ни беше кај него во кола. :rofl:
    Прво на фб се договоривме за кафе,па по телефон за подетално и ме зема со кола и така се запознавме.
    Секако преку пријатели се знаевме и сме се гледале ама ни "Здраво" не сме си кажале се до тогаш.

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  12. danni24

danni24 Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    на еден роденден во дискотека седна до мене и ми рече дека му се свиѓаам, не обрнав многу внимание на тоа и станав од столчето.Потоа подразмислив малку и се вратив а тој ме чекаше сеуште таму..седнав до него и ме баци.. беше толку убавааво што летав у облаци, потоа продолживме у вц... и така :rofl:

На Innah.Fox му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Innah.Fox

Innah.Fox Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    У амбуланта бе луѓе :D романтики у п.м. :D али како и да е скоро годинка ипол сме си заедно лалала :inlove:

14. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Sur internet.. onaka bas gejmerki... xD

15. yuiop

yuiop Нов член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    32
    Во кладилница....

16. MeSofija

MeSofija Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    90
    Не прочитав дали има таков случај ама се запознавме на улица.. Љубов на прв поглед :l: :D

На chiquita му/ѝ се допаѓа ова.
  17. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    5.781
    Уфф одамна беше,пред 7 и пол години :) бев на гости и дојде таму и тој и така се запознавме

18. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.780
    Допаѓања:
    24.006
    Излезена во диско, тој таму... Со другарка ми (она му е девојка на негов прв братучед) поминуваме и он прокоментира нешто во стилот... Е, ај намести ми некоја другарка... Јас :^) .
    После дојде на нашата маса и и' збореше нешто за мене. Другарка ми по две минути пред цело друштво онака се дере: Абе, ми кажа дека си била многу згодна... :o Цело друштво паѓа во смеење. :rofl:
    Јас аха ОК... . После тоа јас си отидов дома, ми се спиеше ептен, а тој сакал да се расчисти гужвата (ние бевме поголемо друштво) за да дојде да се запознаеме. Му било страв да не се испонашам и да му мавнам корпа. :(
    Утредента гледам некој ме додал на ФБ, помеѓу заедничките пријатели и другарка ми. :wasntme:
    Тогаш дознав и како се вика.
    Одма ми пиша, се запознавме ваму-таму и ептен ми тргна муабетот со него.
    Ме воодушеви колку беше внимателен, колку најубаво се изразуваше.
    Разменивме телефонски броеви, па тоа пораки на сите страни, разговори од по два и кусур саати. :wasntme:
    Абе многу секси глас ми имаше, се топев. :angel:
    И ме молеше онака да се запознаеме во живо, јас аха денес/утре, зафатена сум треба да патувам. Стварно требаше, а и срам ми беше онака, се мислев како што ќе се одвиваат работите... А ич не сум таков тип да се распрашувам по другарка каков е што е, незгодно ми е.

И после цели 24 дена секојдневна комуникација, јас се смилував и прифатив да одиме на кафе.
    Договорот беше да дојде да ме земе со кола (од друг град е) и да одиме таму.
    Влегов во кола и првпат го видов одблиску.
    Занемев, ауф колку е само најубав си викав. :inlove:
    И тогаш се запознавме онака најофицијално. :lol:
    ...Останатото е бајка најубава.

Од тогаш поминаа 2 најубави години со него.
    Тој е најпрекрасното нешто што ми се има случено. Си го сакам најмногу.
    :l:

На sj *O*, eloves, LittlePinky и 8 други им се допаѓа ова.
  19. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    со мојата љубов... :inlove:
    си го најдов на youtube бе 8)

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  20. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.541
    Допаѓања:
    5.892
    го видов 2-3 пати па се мачев месец да му го дознаам името па ајде го ддодадов на фб и ај да муу пишам..и така се сретнавме итн итн