Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се запознавте со вашата љубов?

Дискусија во 'Врски' започната од babyketi, 2 декември 2009.

1. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.213
    Неговата бивша не запозна. Незз како сосема случајно јас бев на кафе со неа и се здруживме ама онака ептенски и она тогаш идеше со него и ств го сакаше. Ама незз како дозна дека и мене ми се свиѓа и сеа шо нема да ја лажам и признав и ми вика е ако де пробај си ја среќата од кај знаеш. И јас и викам аа не до толку не сум таква да расипам врска, остај ме мене јас кје си го сакам кје си го отсакам. Тогаш беа на почеток на врска и после 8 месеци раскинаа. И нешо онака останаа во контакт и ме заеба на велико. Си се догг со него да ме здупат и ми вика ај на кафе во петок и ај и онака почнавме ретко да се гледаме да не ја одбијам. Ама наместо она се појави он и секако со цела моја животна приказна знаел се од кога го сакам како што... И ете си се случи што се случи сеа идеме 7 ипол месеци али како и да е ако раскинеме јас не планирам друга да му наместам аахаха :DD

На Vanwik, sj *O* и marija1907 им се допаѓа ова.
  2. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Излегувавме во исто друштво и некако бидна и се фативме :D

3. Nymph

Nymph Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Пред WC во еден кафич се запознавме :) Имаше некоја фрка со машкото wc и ме прашуваше дали работи или не .. И на крај влезе во женско ^^ (Ден денес се смеам за локацијата на запознавањето)

4. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Со мојата сегашна симпатија се запознавме на игралиште :D ,јас бев кај баба ми појдена и таму го видов, тој беше кај братучед на поседок и се паднавме заедно фудбал да играме :rofl: и така го немам видено од јули :D ( не сме од ист град)

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Не споија наши заеднички познајници,како би биле матурски партнери :D

6. Malena85

Malena85 Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    32
    Преку нет,поточно на еден македонски сајт за запознавање Топ.мк кој незнам дали сеуште постои :D

На sweety90 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. chiquita

chiquita Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    37
    На автобуска хихихиихи :rofl: :rofl:

8. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    На фејсбук тој прв ми пиша :rock:

9. SheWhoMustNotBeNamed

SheWhoMustNotBeNamed Активен член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    12
    хахаххахахахаха.... интересна приказна :rofl:
    се враќав од мојата матура со другарками (и двете начукани) и решивме да седнеме малце во парк за да се одмориме зошто мене мн ми се лошеше, и кога гледаш двајца дечки си поминуваат и забележаа дека ми се лоши и дојдоа да ни помогнат. ја дрво убаво гласно си реков дека еден од нив ми се свига и сега си одиме веке една година
    кој би рекол :D

На sj *O*, Summerlover, LittlePinky и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Blue97

Blue97 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    44
    Во школо, се дружев со другарка му и се запознавме додека седеше пред мене. :)

11. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    преку неколку заеднички пријатели само онака се гледавме.. па тој прв чекор напрај се допишувал со моја другарка па во заеднички разговор ме стаја мене него и другаркава па демек како можело тој да не се знајт со мене.. :D после ја и тој почнавме да си се запознаваме и секако да се заљубуваме еден во друг :D :$

12. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    На рок свирка :rock:
    Just like a dream. :inlove:

13. smile-smile

smile-smile Активен член

Се зачлени на:
    30 август 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Охх преку мојта најдобра дургарка се знаеше таа со него и другариве негој и го сретнавме низ град и застана се позз тој со нас и така симпатичен ми се виде после почнавме во друштво понекогаш да излагаме да се допишуваме тој и кажа на другаркава дека ме свиѓат :$ али ја имав дечко :@ и после еднаа година излеговме сами...и бидна се што бидна ..сееее надевааа ќе си ојмеее засекогашшш :inlove:

14. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    чудно се запознавме..беше наставник во школото каде што учев не ми предаваше мене...прво ми беше страв од него незнам ни сама зошто...еден школски му велел дека сум го бендисувала исто и една моја другарка повеќе му зборувал за незе отколку за мене за мене му рекол дека ми била уба косата негова :lol: будала... :lol: после некое време ми пиша на фб се двоумев дали да му вратам ама на крај сепак се одлучив имав тогаш дечко кој ни малце не ме ценеше врската и не ни беше баш врска не ме ни бараше не се имавме повеќе од недела видено ама сепак немавме и раскинато...овој на некој начин ми стана ко другар со кого си ги кажувавме проблемите и него една му досадуваше ама нејќеше ни да слушни за незе...и така во меѓувреме тој ме сасака јас сеуште не бев подготвена за врска му велев по една година ако ме чека арно ако не пак арно...ама не беше година една недела беше :lol: нешто ми велеше дека ќе биди поинаков од другите дека ќе ме цени и сака и навистина така е заедно сме скоро три години :D

15. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    На училиште,ух сеуште се сеќавам,колку ми зборуваше и секоја секунда ја користевме да сме заедно на парното во ходникот,а јас божем се срамев, убави години беа тоа...ама одамна останаа во вртлогот на минатото :)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Дали сонце знаеш дека твојата битолска душичка може да се соочи со заведување малолетници и да ја изгуби работата врз база на твојот пост?

И уживајте со твојата душичка, додека некоја позаносна друга средношколка не се појави, е тогаш сакам да читам што ќе имаш да кажеш во врска со овој морален проблем. :)

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Се плашам дека може да е основка, не средношколка.
    Пиша девојчето дека бил НАСТАВНИК, не ПРОФЕСОР.

На sweety90 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Замисли... :) Онда не само заведување малолетници, него и педофилија. Мада, колку што сфатив, тоа и било последна година, па ако била осмо, имала 14 години, мислам дека педофилија е од 13.

Како и да е, сакам да го видам тој сурат наставникки/професорски, па сочно да го опцујам и со причина, а не по скопски улици невини таксисти да пцујам дека не дале жмигавец.

19. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145

без гајле бидете сум направила грешка да професор беше и бев 4та средно.. како што напоменав одиме три години а и наскоро планираме да се земиме па така да сите знаат за нашата врска и никој не искажал лошо мислење до сега...фала богу и ништо лошо до сега не се случило од кај него сум супер прифатена исто така и тој од кај мене... и да не ми беше мене професор туку предаваше во училиштето каде што учев да ми беше професор немаше да се впуштам во таква врска... ;) нема да сум ни прва ни последна што имала врска со професор ;)

20. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Правеше журка кај него дома и дека една другарка се знаеше со неговото друштво, не викна сите другарки да одиме со неа. И така тек после 6 месеци бидна нешто :D