1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се запознавте со вашата љубов?

Дискусија во 'Врски' започната од babyketi, 2 декември 2009.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.295
    Допаѓања:
    21.397

Здраво, ти пишувам оти мислам дека сме на слична бранова должина и осеќам позитивен вајб од тебе, на чиста душа...

Ко да ме допре мене, ко самиот себе си да се прочитав, верувај.. порано имав долга врска, од малечки се познававме, пораснавме заедно, исто друштво и се, се беше длабоко да речам во сржтта, и мислев дека ова ако не успее, нема никогаш никого да засакам и слично. После неа се заљубив во друга личност, да бидам искрен се потрудив за себе се и за неа да биди се најдобро, мислам дека си бев свој, пружив максимално што можам да пружам да ја усреќам итн и стварно се демантирав себе си на некој начин. :)

Оттука сфатив дека како човек имам многу љубов во себе да дадам, значи само формата (во случајов личноста би била друга). Немој да се разочаруваш и да се затвораш во себе си, оти ми делуваш на позитивен, ведар и романтичен тип.

Ова што си го доживеал памти го како некој вид на благослов, на човек што можиш да пружиш многу љубов, а верувам и почит. Не си сам ако сакаш пиши ми во ПП ќе си поправиме муабет.

На SummerGirl, Mumoftwo30 и _Naumche_ им се допаѓа ова.
  2. PuzzleGlow

PuzzleGlow Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2025
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    28
    на факултет:l:

3. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.213
    Допаѓања:
    11.105
    Ее времиња :inlove: Далечната 2009та, ме додаде на Мсн и Скајп. Почнавме со допишување па се видовме. Ја започнавме врската. Траеше 8 год па ме запроси :l: Следната година свадба и еве нè денес заедно вкупно 16год со една мала девојчица :sun: :l:

На Manako2, Billy Idol, Stark и 2 други им се допаѓа ова.