Најмногу „внимание“ хомосексуалците (без разлика лезбејки/гејови) добиваат токму од хомофобите. Потоа истиве мрчат дека барале внимание и не го добиле (додека истовремено не ги вадат од уста), пошто нели „постојат“ стварно личности кои сакаат некој да се гади од нив, да ги озборува и навредува. И откако ќе ги изнавредат, стереотипизираат и го покажат гадењето кон нив, се чудат зошто психичките болести и стапката на самоубиства кај ЛГБТ заедницата е поголема. Ете тоа е логика левел хомофоби.
Кажав преку самиот коментар, против бисексуалките и лезбејките. Да не биде како минатиот пат. Нема потреба. Ова е форум и имаме различно мислење. Затоа е ова форум, да ги изнесеме мислењата кои не се исти како твоите или на некој друг.
Како може да бидеш против бисексуалки и лезбејки? Нели е глупаво? Исто како некој да е против хетеросексуалки. Има логика некој да е против тебе, затоа што се палиш на мажи?
Glupavo e toa sto taka odgovaras na sekoj komentar. Kako ne reagiraat I moderatorite da to go izbrisat profilot. Od telefon sum zatoa pisav na latinica. Sekoj ima svoe mislenje. Ti ako gi prifacas, tvoj problem. Tvoe mislenje.
Za site sto se protiv moeto mislenje, ne sme istomislenici I taka ostro ne reagiram na drugite komentari I mislenja. Znam sto sum napisala. Razmislete vie sto pisuvate. Nema da prifatam necij stav I ne mi se obracajte povece na temava.
Коментирам на тие постови со кои не се согласувам. Затоа постои форумот. Знаеш што е дебата? Знаеш што е форум? Ако не сакаш да ти се обрајЧаме, не коментирај.
Женско со женско до некаде ги разбирам, затоа што имам пробано, ама машко со машко незнам која им е целта и како го доживуваат тоа
Епа вака ср епа женските повеќе го доживуваат тоа од машките, се препуштивме една на друга и си пруживме максимално уживање, имавме оргазам и тоа е тоа .
А демек мажите не се препуштаат и немаат оргазам? Боже Петра! Скроз сум офтопик, и линков е од серија, ама ете https://www.instagram.com/p/BnYpFolHlKq/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1w9gl5k20tr2a А он топик: Од мислењава во темата ќе сфатите колку (не) се прифатени Не мора да одиме подалеку
Абе сакам да кажам кај нив е друго, не ги судам зашто се палат маж на маж, тоа е нивно право, нивен живот, нивна желба, си имаат и тие сигурно страсти незнам..
Јас до сега во животот не сум помислила да имам нешто со женско.. Не сум имала против лезбејки/гејови ништо, но искрено кога ќе сум помислела, замислела ми било гадно.. Но, сега се запознав со една девојка која што е лезбејка и се дружиме често, најдругарски, она знае дека јас си сакам машки, ама многу и се допаѓам, не го крие тоа.. Проблемот е што со мене се случува нешто, а не знам што. Некогаш кога ќе помислам на нејзе осеќам нешто некое чудно чувство, а од друга страна повторно ми се гади од помислата.. Се плашам дека ми се допаѓа или па само ми се измешало нешто во глава...