види, правописот не те прави нарочито паметна. очигледно е дека не ги сФаќаш нештата, само со ароганцијата покушаваш да ја прикриеш необразованоста...
Ти си тој што воајерите ги смести во сексуални малцинства, ти си тој што не знае дека иатото преминува во психолошко растројство. Зборувај ми за необразованост. Тркни до Гугл и едуцирај се.
Хехе, ете ти од кај ти потекнува сезнајството. Денеска секој е доктор, само треба да тркне до Гугл и да се едуцира.
@biscorpius, кои ти се тие сексуални малцинства кои поддржувачите на геј/бисексуалците и активистите ги дискриминираат? Воајерите не се малцинство/заедница, туку најчесто психички пореметени личности, кои трауматизираат и стрејт и геј и секакви луѓе - и како такви се надвор од законот. Ти продолжи да си ги сметаш ставовите како анти-тренди, јас велам дека според мене се чудно нехумани (почнувајќи и од тоа што пре би ги оставил децата по домови отколку да се посвојуваат, оти викаш не треба никој да посвојува), дека се негираш и бориш сам со себеси. Хахах, а да не збориме ние тоа уствари со Евангелос под „би“ маска, луѓе?! #ијасимамтеоријаназаговор
А да.. и направи ни услуга, врати се у стрејт водите please. Одмагаш и создаваш лоша слика јер не ти е комотно у своја кожа, го мразиш потсвесно фактот што те привлекуваат и мажи и отаму доаѓаат и сите овие искажани бесмислици од твоја страна.
Истите аргументи што ги кажуваш за воајерите, се користеле на пример за хомосексуалците во Југославија, дека се пореметени луѓе. Знаеш, разликата помеѓу Македонците и другите прогресивни држави се гледа во твоето излагање. Дошол тука некој приучен со лична агенда и ви објаснил какви права требаат, и за кого. И тука бркате вештерки, без притоа да се потрудите барем малце да се образовате...
мојата сексуална ориентација никогаш не била доведена во прашање. А твоето студирање на гугл, може да те направи само надрилекар или еве ќе измислиме термин за тебе... надрипсихијатар... иначе тоа што те буни е имањето став кој сум го изградил сам... тоа очигледно за тебе е научна фантастика штом се чудиш волку и бараш психички дијагнози.
Приватност можеш да имаш дома во стан, на клупа си во јавност, егзибиционист. Ги празниш страстите во јавност, исто како воајерот.
Твојата когнитивна резонанса е неспорна, твојот интелект во соработка со гугл е несоборлив, Твоите свезнајучи погледи се широко распрострснети ооо ти гугл надрипсихологу.
Нека ти посочи членката како да се образоваш на гугл, со три четири страни доктор не се стануе.. треба најмалку 10 да прочиташ.
Ако ти можеш да си го бакнуваш дечко ти дома, некои немаат такви можности. Не знаеш ни што збориш веќе, само си истураш фрустрации тука врз сите. А веројатно уживаш и да си го маваш додека гледаш други и целта тука ти е да си се оправдаш самиот.