Не поддржувам посвојување на деца, нека си седат во домовите. Ама воајерите нека навалат низ парковите!! Абе знаеш ли ти што е да исчуваш со љубов и грижа дете родено од туѓи родители? Да му дадеш на тоа дете втора шанса и желба за живот?? Мене тие луѓе највеќе ме воодушевуваат.
арно рекле старите, на чоек со сила неможеш да му даеш... Не се политичарите криви за ова што ја снаоѓа државава. Крива е малограѓанштината. Неписмени, приучени на гугл, продаваат басма и царува ад хоминем аргументација.
Јас пошто неука за историја, сакам @biscorpius да ми објасни за нив во Југославија, да научам и јас нешто. Ај златен, озбилно те прашувам.
Сега златниов ќе налета со коментар: "Во јавност се, ако не сакаат ќотек нека си се држат за рака дома."
на гугл прочита? насилството е кривично дело. А законот не прави селекција според сексуална ориентација.
Колку што знам, на македонски форум сме и пишуваме за ситуацијата во нашата земја. Значи Македонија. Законот прави поделба и тоа на следниве основи: политичка, религиозна, етничка и сексуална ориентација. Секој со здрав разум и со капацитет за разумно расудување ќе ти го каже истото. Али добро, ти се криеш во соба, па можеби и не знаеш како е да се биде out there. Таман работа дома да ти дојдат и да те натепаат.