Па од кога заврси свадбата бев пријатно изненадена од страна на мојот сопруг и не отидовме дома туку ме однесе во хотел во апартман ( дури поубаво и од дома уредено ) .......најпрво се опустивме во дзакузито ( од каде сто измрзнав хахаха ) потоа следувасе нормално се знае сто де па да си го запоцнеме убаво брацниот зивот хахаха и на крај паднавме во кома од сто бевме преморени од целодневната свадба.....и нормално утрото се брое пари хахахах ,.... п.с се извинувам сто ги немам соодветните кирилицни букви но никако немозам да ги најдам на оваа тастатура ....
Леле ко ке се сетам,најлошо нешто ме снајде,имав добиено втор ден,катастрофа,бел фустан,тампони,влошки...
Едвај ги издржав последните саат време од веселбата. Само што се прибравме дома одма се фрливме на спиење. Каков секс, какви поклони!
Кога стигнавме дома едвај чекав да го соблечам фустанот. Следно што правевме, мажулето мое пола саат ми симнуваше шноли од коса, бидејќи имав голема пунџа, а под косата милиони шноли. На крај бевме вакви и правац во кревет....она најважното сабајлето си го завршивме
ахаххаах броевме пари и гледавме поклони а и братучед му беше овде на нет во наша соба ние си легнавме а тој до 4 сабајле на нет
Најважно е пред спиење да си ги измиеме забите за да останат здрави - тоа ќе ви го каже секој стоматолог. Сакаш да речеш дека забите дури сабајле си ги измивте? Бевте потоа на забар?
hehehehhe mojata prva bracna nok od restoran vo 4 nautro zaminavme so taxi vo hotlot a tamu ne cekase krevet na voda (strasno) i nie odma da videm kako e krevetot mazotmi na kraj se napi povejek i mu se vretese pa mi rece sega stoubavo ke mi dojde na voda krevetot i dzakuzi se zatrca uste od skali i skokna na krevet hheh propadna pocna da mu se vrte i mi rece odi ti na spalna jas na fotelja ke spijam i taka pomina mojata prva bracna nok ni dzakuzu i vodena spalna ni mas do mene hehe
hehe pa dobro bar ste imale dobra zamisla jas kako i sekoja devojka si imav znaes fantazija ama ja prepustiv na moeto mazule mislejki ke ima iznenaduvanje ,no taa vecer tolku gnasno me iznervira koga si otidovme pocna da otvara plikovi kako da utre ke nema den uff ,ok mi gi izvadi snolkite i si mislev sega ke si legneme a toj naj prvo ja grabna mojata tasna e od togas se razocarav definitivno ... sekako imase i nesto poveke no ne kako so treba ja unisti atmosferata
Па.... не беше лошо....Прво како и сите,ми помогна со шнолките,си се избањавме(секој сам...хахахаха). па после фино-лепо си легнавме,беше премногу нежен,чуствителен,бремена бев 4 месеци и .. се по ред......нели
Па во детали ако сакаш, прво си ја избришав шминката, се истуширав и СИ ГИ ИЗМИВ ЗАБИТЕ па потоа си легнав. И сабајле кога станав си ги измив забите УШТЕ ЕДНАШ. Задоволен??
Првата брачна ноќ ја поминавме прекрасно. Баш онака како што од секогаш сме сакале.Не бевме воопшто уморни иако два дена претходно немавме спиено.
Не бевме ич уморни! Ама ИЧ! Инаку... се разбира... правевме тоа што прават сите на прва брачна ноќ - броевме пари
ОФФФ... Секоја чест... за љубовта и храброста...за жената во твојот живот која ни најмалце кукавички си ја прифатил и ја сакаш безусловно... Бог дава наше е дали ќе видиме и ке го прифатиме како благослов ... А за тоа што нејзината љубов те натерала да простиш е доволен доказ за секоја жртва направена од порано... ве поздравувам и посакувам уште многу среќни децении заедно
Ние сме единствени изгледа што не броевме пари Бевме уморни,едвај чекав да се качам во хотелската соба,да го соблечам фустанот,да ги извадам шнолите-процес кој траеше бааги долго ,пуштивме клима за разладување и гушнати си заспавме Сабајлето одморени,освежени,падна брачната обврска .Инаку ,парите ги избројавме дури 4-5 дена после свадбата.Скроз заборавив на нив,па му викам на мм еј абе пликови имаме за отварање И богами,и имало што да се отвори
Јас баш тогаш имав добиено. А толку бев спремна, подвезици, неглиже, бла, бла, се средено, стокмено... Не бевме толку уморни, ама ете, не зафркна тоа. Па си легнавме, си разменувавме импресии и си заспаваме.