Иако бевме уморни, кога се вративме од веселбата се избанјавме и долгоо се гушкавме, галевме, бакнувавме, а вечерта заврши со преубав секс. Броенјето пари и отварање поклони го оставивме за наредниот ден.
Колку сте само смешни. Као демек не сте имале секс додека сте биле во врска, па првата брачна ноќ толку ви менува во животот. Веројатно голем дел од вас спиеле со дечкото т.е. мажот 200 пати, али првата брачна ноќ мора да биде wow. Сигурно со хелихоптер сте слетале во креветот.
А што се смешни, не рекоа по секоја цена дека имале секс таа вечер. Ако прочита добро, некои имале, ама повеќето не. Кој како си сакал, не дека мора. Ај ако сме имале 300 пати пред брак секс со мажот, во брак не мора ни да имаме ако не. Ти си смешен, што немаш нормален смисол за прва брачна ноќ и тие работи, па мораш со хелихоптери да споредуваш. Па на кој не му е мерак макар да се гушне со саканиот таа вечер? Баш си доктор Strange Love.
Колку што сфатив јас, прашањето е како ја поминавте првата брачна ноќ. Јас спиејќи без помисла за секс. Уф колку бев уморна, ич умот не ми одеше на секс.
Јас прво јадев, цел ден немав време а потоа туш и во кревет- 6 месеци трудна и цел ден на штилли, е па не ми текна на секс.
Одвај чекав да си отидат гостите од салата па после и од дома и право во кревет. Сум спиела како заклана каков секс. Има време за тоа Броењето пари следниот ден а поклоните ги отварав по 3 дена дури кога ги собрав моите дома
lele iskreno da ti kazam ja prespavme tolku bev me umorni samo lice zabi izmiv snolite gi izvadiv i vo krevet. a svekrvami tropnala vo spalna za da ne prasa za podarocite kade da gi stavi i ni vika utre denta abe decki vie koma bevte
Интересно и убаво Иако и ние бевме уморни, сепак не до толку да не можеме да си се "опуштиме" Си дојдовме во новиот стан кој уште не беше среден, а и не спиевме таму до тогаш, и официјално го севтосавме душекот за спалната (бидејќи сеуште немавме кревет, само душек на земја ), а моево муже сакал да долови романтика па додека бев во вц тој наредил свеќи низ собата...А ми оставил и поклонче на перниче, во целофан со машничка завиткани чоко-желе зајачиња (бидејќи ми се омилени)...сум се искинала од смеење И така...си поминавме фино и си заспавме околу 4. Утредента после доручек си отидовме во маалски кафич на кафе и топло чоколадо, па дури попладнето отидовме да отвараме поклони
Ние од хотелот кога заврши веселбата , дома пак имавме гости а јас изморена 15 мин со нив и право во кревет
Ние двајцата радознали прво отваравме подароци,тоа најинтересно ни беше дека нели завиткани па почнавме со кинење на хартиите.А после продолживме со броење пари и запишувавме на лист кој како за да знаеме како да ги најдеме непотпишаните,па читавме честитки.На крај си раскренавме и заспавме.
Se istusiravme i si zaspavme premoreni.Broenjeto pari i gledanjeto na pokloni go ostavivme za posle 2-3 dena
Каква ноќ, нас не раздени. Се прибравме кај нас дома и останавме до следниот ден. Јас се повлеков во соба и заспав, станувам сабајле и гледам во кујна едно девојче со оскудно фустанче и сандали во рака си прави кафе, од купатило излегува братучед на мм,се туширал, бара пешкир, останатото друштво на балкон решава животни дилеми а золва ми буричка по поклоните да ѕирне што има во кутиите И на сето тоа јас трудна 32 недели, ама забавно ми беше. И викам ти невесто со сандалите која и да си седи отрезни се, избриши го креонот од под очи, јас ќе ти направам кафе, па си помуабетивме малку И седнавме женско друштво да отвараме поклони, а мажите уште дискутираа околу смислата на постоењето и остали теми од животно значење
Нас ни следуваше соба во хотелот добро ни дојде да се наспиеме а за романтики не се можеше и таа тетка ми беше на свадба
Bev mn umorna no koj ke te ostavi da spies,iskreno i blagodarna sum sto ne me ostavi sepak neli prva bracna nok e ne e kako dr noki.Bese mn ubavo i romanticno mmm neopislivo
E nie pocnavme da gi broime parite, ama ni se vidoa mnogu plikoa i ostavivme za drugiot den. Inaku ne sednav na svadbata, a bev 5ti mesec... Ne si zaspavme odma, malku mi ja rasturi frizurata i zaspavme