Kakvi se tie inositol? So preporaka na ginekologot li se zemaat? Kaj mene konkretno nema definirano kompleten disbalans na hormonite ima I ne se so dava ovulacija,.
Капките ги земав за олеснување на предменструалните симптоми, како болка за тоа најмногу и доста ми помогаа,ова пред неколку години. Едно време ги немаше во МК.сега повторно ги има, ама дали се сменети ли не знам што, овај пат испив неколку шишиња и не видов некоја разлика.
Не, во слободна продажба се. Ќесички се раствораат во вода. Гуглај миоинозитол. Јас од оваа фирма пијам.
Со зоврива една чаша вода. Се става едно лажиче цимет и се остава да стои. Кога ќе се олади се додава малку мед. Пола се пие навечер (последно нешто пред легнување), пола наутро (на гладно). Се пие месец дена па се прави пауза или се пие 5 дена па се прави пауза 2 дена и така се пие подолго.
@anastasijaki fala mnogu draga za ubavoto objasnuvanje Bas ke gi zemam ke gi probam verojatno podolgo se pijat.
Pocnav I jas redo no da go pijam vo kapki koncentriran, veruvam deka ke pomogne dosta citav za nego I gledam deka dava rezultati za sekoj disbalans na hormonite so sto pravi opsta ramnoteza... Ocekuvam rezultati vo najskoro pa ke vi pisam. @sani99 vie kolku vreme go pie te cajot?
Zdravo..gledam ste gi koristele ovie kapki. Dali odat bez recept i preporaka na doktor? Dali bi imale efekt za ciklusi shto doagjaat na 2-6mes kaj 20g devojka? Pred da zemam hormonalna terapija se mislev da probam nesto poprirodno...
Да, без рецепт одат, затоа што се природни. И јас имав исто така нередовен циклус како тебе и мене ми помогнаа. Пробај слободно, мислам дека ќе ти помогнат и тебе