Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Карактерот на девојката :)

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Angel.in.dark, 23 мај 2010.

1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    8.641
    Самиот ник кажува...Никој не може да те исплаши,имаш свој став,самодоверба на високо ниво,силна личност,добро изграден карактер,никогаш не лажиш...Го живееш животот максимално.Знаеш да се забавуваш,рационална личност си... И то... :)

2. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    културна е нашето багуфче,интересна,паметна,интелигентна,заљубена,знае што сака во шивотот,не навлегува никогаш во конфликти,на вистинското место модератор си,најубави постови во денес и сакам да кажам,и многупати ни има помогнато со толкувањето на соништата,едно големо браво иако си помала имаш позрели размислувања. :*

3. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    искрена.добра,ведра,заљубена и пред се заљубена во медицината со желби да биде горда успешна докторка..... :*

4. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    461
    interesna devojka koja ja zamisluvam kako mnogu nezna i ubava

5. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    8.641
    Ненушка,грижлива мајка,многу нежна и добра личност.По малку наивна,но никогаш не е себична кога станува збор за своите блиски роднини и пријатели.Скоро секогаш насмеана,убава,горда,искрена :)

6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    баге млада а премногу зрела , добар толкувач на сонови ,цврста личност ,озбилна, мислења на место не навредува , не сака да ја навредуваат затоа што длабоко ја боли кога ке ја повреди некој што и значи , заљубена е и дава се за личностите кои ги сака , сериозна со интересен стил на пишување . :* :* :*

7. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    TeddyBear е слатка, фина, културна, нежна, одмерена, паметна, позитивна, искрена, и ја замислувам како секогаш насмеана со премногу позитивно влијание врз сите околу неа.

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ти благодарам мила навистина ми се допаѓа како ме опиша...

Ти според мене си силна девојка со свои ставови од кои ретко отстапуваш , мила и комуникативна , искрена но сепак внимателна .... како што си кажува и твојот ник бестрашна девојка која е заљубена и која во најтешки ситуации пробува да биде смирена .... кога плаче плаче искрено и потоа ја боли глава ама полесно и е (во ова за плачењето и јас се пронаоѓам а го имам заклучено од еден твој пост пред некое време ) ... :* милаа

9. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    тедибеар .. девојка со голема самодоверба, грижлива е и сака се да биде под конец .. :) кул, претпоставувам некоја слатка и убава девојка, постојано насмеана .. зрачи со позитивна енергија ... :* :* :hug:

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    би јурселф весела насмеана позитивна , можеби романтична , секогаш со надеж за подобро утре , добра ,тука за оние што ги сака секогаш спремна да даде совет ... дружељубива и мила ,симпатична личност која не може да остане незабележана . :* :* :* за тебе

11. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    ААа еве тука ;) да пробам можеби ќе погодам по твојот ник ме потсеќаш баш на оние слатки малечки мечиња...интересна девојка..џиџана штосна..мила..паметна.. :*

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ти мене ме потсеќаш на луда и откачена девојка ... некако и на плавуша ме потсетуваш заради аватарот ... забавна културна и фина ... зрела девојка со зрели размислувања 8)

13. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    теди ми изгледа на мила, фина, нежна, позитивна, грижлива девојка....

14. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    фала срцкоо .. погодено е отприлика ;) и јас те :* :* :*

кикетоо - те замислувам како девојка со многу добар вкус, позитивна, мила, откачена, не се расправа со никој, дружељубива и сака да запознава други пријатели. секогаш спремна за да дава совети .. :* :* :*

15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Би Ју- ми се допадна уште на почетокот, се вклопи брзо, дружељубива, своја-сигурно не случајно го избрала корисничкото име такво, сигурно имаш големо друштво, продолжи така. :*

16. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    kim уште од самиот пошеток ми се допаѓаш,имав прилика да разговарам неколку пати со тебе и знаеш да бидеш многу хумана.знаеш да помагаш,паметна и секогаш отворена за разговор. :clap: :clap: заслужено на местото модератор,ме радува што постојат личности со цврст карактер како тебе,знаеш што сакаш во животот. :* :*

17. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Докторкава ми е многу мила и топла личност, забавна, залљубена, мислам дека си одлична другарка, кажуваш баш тоа што треба, многу убаво мислење имам иако не сум долго тука. :* :* :*

18. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Fearless...по аватарот, дознаваме дека девојкава е бeстрашна личност. Инаку ми изгледаш како забавна и добра, дружељубива...се на се..интересна личност! :*

19. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Fearless...по аватарот, дознаваме дека девојкава е бeстрашна личност. Инаку ми изгледаш како забавна и добра, дружељубива...се на се..интересна личност! :*

20. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Би јорселф, па таква сум одприлика, само не баш толку позитивна :lol: и се расправам ако некој ме испровоцира
    вајд-грл уште од почетокот добив впечаток дека си позитивна личност, која секогаш сака да биде средена, која е забавна, дружељубива... :)