Самиот ник кажува...Никој не може да те исплаши,имаш свој став,самодоверба на високо ниво,силна личност,добро изграден карактер,никогаш не лажиш...Го живееш животот максимално.Знаеш да се забавуваш,рационална личност си... И то...
културна е нашето багуфче,интересна,паметна,интелигентна,заљубена,знае што сака во шивотот,не навлегува никогаш во конфликти,на вистинското место модератор си,најубави постови во денес и сакам да кажам,и многупати ни има помогнато со толкувањето на соништата,едно големо браво иако си помала имаш позрели размислувања.
искрена.добра,ведра,заљубена и пред се заљубена во медицината со желби да биде горда успешна докторка.....
Ненушка,грижлива мајка,многу нежна и добра личност.По малку наивна,но никогаш не е себична кога станува збор за своите блиски роднини и пријатели.Скоро секогаш насмеана,убава,горда,искрена
баге млада а премногу зрела , добар толкувач на сонови ,цврста личност ,озбилна, мислења на место не навредува , не сака да ја навредуваат затоа што длабоко ја боли кога ке ја повреди некој што и значи , заљубена е и дава се за личностите кои ги сака , сериозна со интересен стил на пишување .
TeddyBear е слатка, фина, културна, нежна, одмерена, паметна, позитивна, искрена, и ја замислувам како секогаш насмеана со премногу позитивно влијание врз сите околу неа.
ти благодарам мила навистина ми се допаѓа како ме опиша... Ти според мене си силна девојка со свои ставови од кои ретко отстапуваш , мила и комуникативна , искрена но сепак внимателна .... како што си кажува и твојот ник бестрашна девојка која е заљубена и која во најтешки ситуации пробува да биде смирена .... кога плаче плаче искрено и потоа ја боли глава ама полесно и е (во ова за плачењето и јас се пронаоѓам а го имам заклучено од еден твој пост пред некое време ) ... милаа
тедибеар .. девојка со голема самодоверба, грижлива е и сака се да биде под конец .. кул, претпоставувам некоја слатка и убава девојка, постојано насмеана .. зрачи со позитивна енергија ...
би јурселф весела насмеана позитивна , можеби романтична , секогаш со надеж за подобро утре , добра ,тука за оние што ги сака секогаш спремна да даде совет ... дружељубива и мила ,симпатична личност која не може да остане незабележана . за тебе
ААа еве тука да пробам можеби ќе погодам по твојот ник ме потсеќаш баш на оние слатки малечки мечиња...интересна девојка..џиџана штосна..мила..паметна..
Ти мене ме потсеќаш на луда и откачена девојка ... некако и на плавуша ме потсетуваш заради аватарот ... забавна културна и фина ... зрела девојка со зрели размислувања
фала срцкоо .. погодено е отприлика и јас те кикетоо - те замислувам како девојка со многу добар вкус, позитивна, мила, откачена, не се расправа со никој, дружељубива и сака да запознава други пријатели. секогаш спремна за да дава совети ..
Би Ју- ми се допадна уште на почетокот, се вклопи брзо, дружељубива, своја-сигурно не случајно го избрала корисничкото име такво, сигурно имаш големо друштво, продолжи така.
kim уште од самиот пошеток ми се допаѓаш,имав прилика да разговарам неколку пати со тебе и знаеш да бидеш многу хумана.знаеш да помагаш,паметна и секогаш отворена за разговор. заслужено на местото модератор,ме радува што постојат личности со цврст карактер како тебе,знаеш што сакаш во животот.
Докторкава ми е многу мила и топла личност, забавна, залљубена, мислам дека си одлична другарка, кажуваш баш тоа што треба, многу убаво мислење имам иако не сум долго тука.
Fearless...по аватарот, дознаваме дека девојкава е бeстрашна личност. Инаку ми изгледаш како забавна и добра, дружељубива...се на се..интересна личност!
Fearless...по аватарот, дознаваме дека девојкава е бeстрашна личност. Инаку ми изгледаш како забавна и добра, дружељубива...се на се..интересна личност!
Би јорселф, па таква сум одприлика, само не баш толку позитивна и се расправам ако некој ме испровоцира вајд-грл уште од почетокот добив впечаток дека си позитивна личност, која секогаш сака да биде средена, која е забавна, дружељубива...