Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Карактерот на девојката :)

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Angel.in.dark, 23 мај 2010.

1. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ким фала, мило ми е дека тоа го мислиш за мене :* :hug: :hug:

кикето - прегеска те опишав ... :D :*

2. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.767
    Мислам дека си девојче кое е потполна своја , како и твојот ник.
    Мислам дека си храбра, дека секогаш гледаш на позитивната страна на животот и дека си постојано насмеана. :)

3. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Скај мислам дека е најверојатно многу слатка и убава девојка, мисла, весела, со свои ставови и принципи, исто мислам дека е и доста самоуверена, и дека е многу добра личност :*

4. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Fearless - бестрашна :D , храбра, искрена, мила и чувствителна, паметна.. и то. :*

5. BeYourself

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    фала скај :* :* инаку тоа е отприлика ...

harlow девојка полна со харизма, друштвена, мила, насмеана, ... :*

6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    8.641
    Бијорселф :) За брзо време се вклопи на форумот...Интересна девојка,самиот ник кажува за нејзиниот оптимизам,насмевка,харизма и самодоверба.Брзо се вклопуваш во друштво затоа што си друштвена и знаеш да направиш муабет.Не си себична,знаеш да делиш со другите но истото го очекуваш и за возврат.Храбра си,позитивна и оптимистика :)

7. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Багуфче...интересна девојка, авантурист и друштвена личност. Забавна и мила девојка со свои ставови и мислења. ;)

8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Имам чуство дека си една културна, многу мила, позитивна, весела и дружељубива девојка. На прв поглед си можеби кротка и повлечена но внатре сепак криеш некоја откачена жичка, во друштво никогаш не смееш да фалиш затоа што знаеш добро да се забавуваш и да направиш атмосфера ;)

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Пирамида е зрела личност, со цврсти ставови и свое јас! Личност која колку што имам заклучено досега има многу проживеано и прошетано и има богат речник. 8)

10. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    130
    За Оффспринг можам да кажам дека ми се допаѓа што нема влакна на јазик. Си го кажува она што го мисли, без разлика што во некои ставови не се согласувам со неа. Знае понекогаш и остра да биде, но тоа е супер за Модератор и одлично си ја врши работата. Мислам дека има потенцијал во неа и се надевам дека наскоро ќе си најде работа. Само малку ќе ја искарам дека не треба во одредени ситуации да гледа толку црно, мора да поработи малку на оптимистичките погледи (Оффспринг ова е кажано најдобронамерно, да не го сфатиш како критика :) ), зашто и од лошото секогаш има полошо. ;) :hai:

11. BeYourself

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    фалаа багуфче :* :* :* :* :* :* :*

*стела, добра девојка, мила, насмеана, во неа секогаш можеш да најдеш позитивни мисли и оптимизам :*

12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    BeYourself според аватарот позитивна,весела друштвена девојка секогаш спремна за излавање во дикотека и играње... :*

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    ДКенди - те замислувам како многу слатко девојченце, ја сакаш литературата и си начитана, емотивна но се се предава лесно, полна со енергија, искрена.

14. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Љубезна, културна, трпелива, мила, паметна, секогаш ги става туѓите интереси пред своите, не е себична, искрена, и ми е многу драга.

15. BeYourself

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    фала кенди на описот :*

ангелче - пред се фина девојка, спремна за луди забави и бурни ноќи .. паметна, без сомневање слатка, искрена, го кажува тоа што го мисли, љубезна, секогаш сака сите околу неа да бидат среќни .. :* :* :* :* :*

16. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    девојка со стил,и своја шема......независна од другите и оргинална во своите идеи и ставови.....забавна и секогаш пријателски насторена.... :?:

17. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Анннни, тебе те замислувам како слободна, отворена, љубезна и самоуверена девојка со стил која секогаш е смремна да помогне :)

18. BeYourself

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    епа .. да, независна сум, си имам свој стил, понекогаш оригинална со идеи .. забавна сум кога сум пријателски настроена .. а таква сум често ...
    *само сакам да кажам зошто овде ги пишуваме само добрите особини? па сите си имаме и некои мани и некои полоши особини :lol: ајде .. не се лутиме, затоа е оваа тема :* :*

ред роуз .. пред се девојка на која ја нервираат долгите мислење :lol: сака да се смее, а и да се смеат луѓето околу неа .. понекогаш знае да се однесува лошо ]:) но тоа се само моменти во кои е изнервирана или нерасположена .. не сака вештачки изглед, одн. го сака сето она што е природно, не сака сите нас такви какви што сме си :)

19. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Мила, културна, паметна. Ги има сите потребни карактеристики кои што би требало да ги има една пристојна девојка. Секогаш е спремна да ризикува за доброто на своето семејство и своите најблиски. Другарка, во секоја смисла на зборот. Дружељубива. Мила, слатка. Понекогаш многу тврдоглава. И така.

20. BeYourself

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    понекогаш ме викаат културно досадна, зашто сум била културна .. е ајде де :D :D секако дека ќе ризикувам за најблиските .. можам да кажам дека сум дружељубива (да не биде фалба) ... и многу тврдоглава :devil: :lol:

ангелче .. те опишав претходниот пат .. мислам дека нема потреба уште еднаш :lol: