Мислам дека си девојче кое е потполна своја , како и твојот ник. Мислам дека си храбра, дека секогаш гледаш на позитивната страна на животот и дека си постојано насмеана.
Скај мислам дека е најверојатно многу слатка и убава девојка, мисла, весела, со свои ставови и принципи, исто мислам дека е и доста самоуверена, и дека е многу добра личност
Бијорселф За брзо време се вклопи на форумот...Интересна девојка,самиот ник кажува за нејзиниот оптимизам,насмевка,харизма и самодоверба.Брзо се вклопуваш во друштво затоа што си друштвена и знаеш да направиш муабет.Не си себична,знаеш да делиш со другите но истото го очекуваш и за возврат.Храбра си,позитивна и оптимистика
Багуфче...интересна девојка, авантурист и друштвена личност. Забавна и мила девојка со свои ставови и мислења.
Имам чуство дека си една културна, многу мила, позитивна, весела и дружељубива девојка. На прв поглед си можеби кротка и повлечена но внатре сепак криеш некоја откачена жичка, во друштво никогаш не смееш да фалиш затоа што знаеш добро да се забавуваш и да направиш атмосфера
Пирамида е зрела личност, со цврсти ставови и свое јас! Личност која колку што имам заклучено досега има многу проживеано и прошетано и има богат речник.
За Оффспринг можам да кажам дека ми се допаѓа што нема влакна на јазик. Си го кажува она што го мисли, без разлика што во некои ставови не се согласувам со неа. Знае понекогаш и остра да биде, но тоа е супер за Модератор и одлично си ја врши работата. Мислам дека има потенцијал во неа и се надевам дека наскоро ќе си најде работа. Само малку ќе ја искарам дека не треба во одредени ситуации да гледа толку црно, мора да поработи малку на оптимистичките погледи (Оффспринг ова е кажано најдобронамерно, да не го сфатиш како критика ), зашто и од лошото секогаш има полошо.
фалаа багуфче *стела, добра девојка, мила, насмеана, во неа секогаш можеш да најдеш позитивни мисли и оптимизам
BeYourself според аватарот позитивна,весела друштвена девојка секогаш спремна за излавање во дикотека и играње...
ДКенди - те замислувам како многу слатко девојченце, ја сакаш литературата и си начитана, емотивна но се се предава лесно, полна со енергија, искрена.
Љубезна, културна, трпелива, мила, паметна, секогаш ги става туѓите интереси пред своите, не е себична, искрена, и ми е многу драга.
фала кенди на описот ангелче - пред се фина девојка, спремна за луди забави и бурни ноќи .. паметна, без сомневање слатка, искрена, го кажува тоа што го мисли, љубезна, секогаш сака сите околу неа да бидат среќни ..
девојка со стил,и своја шема......независна од другите и оргинална во своите идеи и ставови.....забавна и секогаш пријателски насторена....
Анннни, тебе те замислувам како слободна, отворена, љубезна и самоуверена девојка со стил која секогаш е смремна да помогне
епа .. да, независна сум, си имам свој стил, понекогаш оригинална со идеи .. забавна сум кога сум пријателски настроена .. а таква сум често ... *само сакам да кажам зошто овде ги пишуваме само добрите особини? па сите си имаме и некои мани и некои полоши особини ајде .. не се лутиме, затоа е оваа тема ред роуз .. пред се девојка на која ја нервираат долгите мислење сака да се смее, а и да се смеат луѓето околу неа .. понекогаш знае да се однесува лошо но тоа се само моменти во кои е изнервирана или нерасположена .. не сака вештачки изглед, одн. го сака сето она што е природно, не сака сите нас такви какви што сме си
Мила, културна, паметна. Ги има сите потребни карактеристики кои што би требало да ги има една пристојна девојка. Секогаш е спремна да ризикува за доброто на своето семејство и своите најблиски. Другарка, во секоја смисла на зборот. Дружељубива. Мила, слатка. Понекогаш многу тврдоглава. И така.
понекогаш ме викаат културно досадна, зашто сум била културна .. е ајде де секако дека ќе ризикувам за најблиските .. можам да кажам дека сум дружељубива (да не биде фалба) ... и многу тврдоглава ангелче .. те опишав претходниот пат .. мислам дека нема потреба уште еднаш