марама .. весела, позитивна, понекогаш тврдоглава, љубезна, .. девојка со емоции, чувствителна, нежна ..
Па скоро точно Ме нервираат премногу долгите мислења, а за кога сум изнервирана сакам да ме остават на мира а ако тоа не се случи неретко (но не и често) викам. Би јорселф како весела, позитивна, тврдоглава забавна со добра смисла за хумор, фер, но понекогаш емоциите го извлекуваат не толку доброто во неа. Се надевам дека добро те опишав.
Мислам дека си нетолерантна личност, сепак ведра и секогаш насмеана, спремна да оди до крај за да го добите тоа што го сака.
Тврдоглава,секогаш со насмевка на лицето. Многу лесно може да смени од едно во друго расположение во многу краток период
И да ти кажам дека ме погоди. Спичлес- гатачка. Се шалам. Мила, тивка но кога ќе биде со вистинско дружтво избувнува и станува Party Girl. Сака да пие и да се забавува.
Искрена, реална, знае што сака, стои цврсто на своите ставови и размислувања, симпатична и мила девојка
Savana ми дава впечаток на многу мила девојка, која 100% ги обожава шпанските серии(ти ги разгледував мислењата и наидов на многу сликички од актерки во нив) Искрена, фина, позитивна и пријатна за дружба, и пред се мислам дека си премногу скромна.
Fearless точно си ме проценила, се што имаш напишано е точно Шпанските серии порано повеќе ги гледав, во последно време послабо. Ти благодарам
Ким...одсекогаш ми изгледа како забавна, весела и дружељубива девојка...полна со самодоверба, и секогаш е тука за своите пријатели, во друштвото е главна за делење совети, а и за добра журка!
Мила девојка,не сака никого да повреди и мислам дека прво гледаш на другите да помогнеш а потоа на себе.
Девојка со искуство,има проживеано многу работи во животот,знае да даде совет на место,знае да сака вистински,по малку љубоморна,не е себична,сака да им угодува на најблиските,дружељубива,женствена,искрена..
Искрена и мила девојка,која не се фолира и отворено разговара и за своите доблести и за своите мани.Романтична душа,која можеби сака да им угодова повеќе на другите отколку себе си и сеуште помалку зависна и од мислењето на другите луѓе окулу неа.Девојка која има познавање од повеќе области,но исто така без ни малку глумење лудило знае да си праша што не и е јасно и сака отворена комуникација со сите....Ова го мислам со оглед на тоа што малку прочепкав по нејзините мислења,во друга прилика можеби и подолг коментар
интересна и искрена девојка со специфичен вкус.Според аватарот те привлекуваат невообичаени и мистериозни нешта,љубопитна и сакаш да истражуваш.
Твоето има ме потсетува на некоја нежна девојка , осетлива , и девојка која ги анализира сите детали.
skyAngel... ти ме потсетуваш на забавна девојка која сака многу музика и сака многу да игра...заљубена е и паметна...згодна девојка сака дружење и забава...