Сака да остава впечаток како што и кажува ник нејмот на бестрашна девојка,строга.Знае да боцне и помалку да провоцира,ама кога ќе се потрудиш малку да ја запознаеш подобро (во случајов да читнеш повеќе коментари) ќе сфатиш дека е сепак срцушка и мила девојка. Иако на почетокот не ми беше воопшто омилена,морам да признаам дека сепак сум била во грешка и заблуда
Eмчето ја немам баш анализирано и читано премногу, но добивам впечаток дека е млада, дива девојка која неисклучително го следи трендот и си ужива во младоста ...
Девојка која знае што сака во животот и која е амбициозна. Те замислувам како некоја типка со посебен стил на облекување. Едноставно си оргинална и имаш смисол за хумор. Во темата фризур4е со твојот пост ми го продолжи животот. Фала
скај..девојка со свои принципи..знае да има свое јас и не сака да ја газат.. не останува рамнодушна на никој, ама не користи никакви навреди..нема влакна на јазикот.. не паѓа на ничиј грб погодив ?
Дефинитивно најпозитивната девојка на форумов. Мислам дека е ко жарче кое тлее ама одеднаш се распалува.
И името и аватарот ти е специфичен така да ме потсетуваш на некоја девојка со посебен стил на облекување па кога оди низ град сите се вртата по тебе. Исто така те мислам за девојка која многу сака да се дружи и која знае многу да комуницира.
Како прво морам да ти го пофалам аватарот skyAngel ми оставаш впечаток на супер девојка, забавна, откачена во позитивна смисла на зборот Мислам дека си многу дружељубива, сакаш да делиш совети но и да примаш. Искрена, можеби лесно избувлива личност. Со еден збор супер девојка И погодив нешто ?