Уште кога само читав по форумот секогаш ми паѓаа во очи мислењата на тања6. Секогаш на место, размислени и созреани. Многу паметно размислува и навистина е искрена во се. Не се расправа и решава се на мирен начин. Ми се допаѓа нејзиниот каректер
Те немам многу читано Саншајн, немам оформено некое подлабоко мислење за тебе. Ама ајде малку да пробам, мила, друштвена, сакаш многу деца, прибрана си, имаш свои идеали и принципи кои ги почитуваш и ми стоиш како самостојна и цврста девојка
Мајгрл ми личи на оптимистички расположена девојка, која што не избувнува лесно и има сталожен карактер
ФБИ ми личиш на позитивна, расположена девојка. Мислам дека имаш цврст и искрен карактер. Со еден збор забавно ми делуваш
Савана, ми личиш на мирна, скромна девојка. Премногу добра, што дозволуваш дури и да газат по тебе. Немаш сила на некој да му противречиш, многу лесно се покоруваш. Биди малку посилна бре жено Ни толку добрина не е на арно...Покажи малку заби
Mygirl така е, мислам дека треба да си ја зголемам самодовербата. Покажувам заби но понекогаш со мало закаснување
Позитивни - мало слатко пакување на милина и нежност... те замислувам таква фрагилна, а итра, гласна а кршлива. Физички слатка... Бејбифејс анфас. Негативни - Премногу ќутлива можеби, на моменти несигурна, важно и е да им се допадне на другите, ти недостига тврдоглавост... Штознам, мене така ми личиш барем
Солидно изградена како личност, оформува цврсти ставови иако честопати знае да направи компромис. меѓу другото и...-Fashion Junkie