Позитивна и хиперактивна, весела и позитивна личност по природа. Лесно може да ја повредат нечии постапки и зборови (особено од блиските)
Нов лик на форумов, остава искрени и интересни мислења, ненаметлива. Едит. Не е баш нов, но јас не сум ја забележала нешто многу, ама ако нека продолжи така и нека биде поактивна.
Нова си Латина Ама, ако има некоја логика според ник-ов, би те опишала како девојка со темпераментен, латино карактер
Bokicka мене ми делуваш на многу хармонична и смирена особа. Девојка која сака да има контрола над работите што се случуваат околу неа, со многу симпатична смисла за хумор.
Креативна девојка, девојка која не се плаши да се издвои од средината. Мирна, проблемите си ги решава сама, не е избувлива...
Многу емотивна девојка, оди од крајност во крајност, не познава граници, оптимистична... Тоа имам забележано од постовите што сум ги прочитала до сега
Уфф, една оригинална девојка во секој поглед, остава интересни и позитивни мислења, многу сака да истражува и се сака да знае - а тоа се гледа и по нејзиниот ник.