Мошне фина девојка, предобра спрема другите луѓе, кои не ретко се обидуваат да ја искористат нејзината добрина
Ми личи на средена типка од глава до пети. Како разоткрива некое убиство и мава со прекрасни заводливи погледи позади полу спуштени наочари. Паметна, реална, оптимист и не подлежна на туѓи мислења. Сигурна во себе, упорна и истрајна до крај.
Јас имам ваква слика Супер мајка која се ќе направи за своите деца,сака да им помогне на другите, да го сподели своето искуство колку што може.Слатка, дружељубива, тешко да чуеш лош збор од неа
оваа личност над мене многу си ја засакав таа е оргинална,храбра девојка ,а сепак мила и емотивна ми беше оргинална ,,таа,,на претходниот аватар
Откачена девојка која обожава да експериментира со изгледот Има голем сенс за мода. Интересна е и забавна
Дива, самостојна,искрена, мрази лицемерие, мила(кога е расположена), не се замара што мислат другите за неа, голем песимист, емоционална, лесно избувнува и потоа пука се живо Мноогу заљубена, сака да се прави bad girl, ама тоа само од страв да не биде повредена, а уствари има добра душа, знае да цени кога некој ќе и помогне и благодарна е за тоа итн. итн.
Мало, интересно, љубопитно Сака се да знае, премногу се грижи за иднината, паметна е за нејзини години а не е свесна за тоа, исто така има добар речник за нејзините години, а и за тоа не е свесна Добра душичка има, само малку потешко прифаќа критики и лесно се разочарува. Биди силно мало, и не очајувај дека не можеш во ништо да успееш. Цел живот имаш пред тебе
МИ остава впечаток на девојка која на себе носи маска на лоша и злобна за да се заштити од другите, но сепак е многу фина и мила. Не толку комуникативна во вистинскиот живот и понекогаш срамежлива, но секогаш искрена и верна на добрите пријатели
Не, не Си ме утнала ептен Не се правам лоша и злобна Комуникативна сум и те како, не може човек од мене на ред да дојде АЈ сега ФБИ. Убава, модерна девојка, друштвена, мила, цврста, паметна...