Е вака за WildAngel: Ти си добра,опуштена девојка.Не си срамежлива туку си дружељубива и отворена личност.Не сакаш лаги и неискрени луѓе,сакаш искреност и ретко стекнуваш доверба во некого.Многу ретко попушташ бидејќи си инаетлива.Кога некој мн. ќе те повреди гледаш начин да му се одмаздиш... Погодив ли нешто??
Багуфче ако утнам нешто кажуј Паметна,згодна,интелигентна,не се замара со се и сешто,успешна девојка,полна со хумор,сака да излегува,обожава шопинг,секогаш е тука за да помогне и то
Мила,секогаш е тука за да помогне,никогаш не се нервира без причина и некој да ја изнервира мора да има голема причина,полна со желби и љубов,среќна и секогаш насмеана Се надевам дека погодив
Девојче кое може и за најмалата ситница да се изнервира и не секогаш тажно,сака дотерување,вечерни излегувања (па кој несака ) и најмногу си го сака саканиот
епа дарки ти мене си ми многу интересна.на почетокот имав малку негативно мислење за теба според еден пост(знаеш кој)ама сега е се ок,и мислам дека си супер девојка која е многу дружељубива и која сака да се маже и која до бескрај си го сака дечкото...
Лавли не те знам многу добро но се надевам ќе те запознаам.... Но сигурно си топ девојка чим не дружиш на форумов
Лижалка јас мислам дека си многу добра девојка.Секогаш сакаш да бидиш од помош на оние на кои си им потребна.Не трпиш неправди и си многу искрена.Среќно си заљубена.Многу зрела и искусна девојка за своите години.
ха ха ха ха....дојде ред и јас да кажам за твојот карактер...по она што те гледам во град: флегматична-по одењето(како да те мрзе што одиш )сакаш се дечко ти да ти оде по газот-нели гледаш дека навистина те сака!? малку примадона(знаеш трпкање со очињата,прчење на муцето)навистина се те гледам таква,ама сепак добра без лоша душа и упорна во остварување на целите што дури и кога објаснува замавнува со рацете
Annni ти мрдната си ма... вака за цел град ли знаеш кој што прави хахаха Не и го прај тоа на девојчето, дај кажи и која си за тебе мислам дека си многу своеглава, не знам зашто така мислам, искрена, интересна личност
Лижалчето има многу позитивни страни од кои јас само неколку ќе набројам:знае искрено да сака,знае да цени вистинско пријателство,упорна е,не се откажува од нејзиното,не се откажува ни така лесно од некои работи
нее ни и кажувам...ти немој да ме откажеш-важи!!!!! а за цел град?па да знам аниии абе едно мило моме мирно,така си тера некој свој филм,и не се замара многу со други,дружељубива позитивна се нај нај!!!!
Па прво мислам дека си убава, згодна Така со див карактер што ги смееш секогаш сите окулу тебе Правиш некогаш глупости,и убаво ти е не се замараш кој како мисли за тебе Во секој случај мислам дека си мила,и интересна личност