Два - три пати те читам, а и изгледа откако се регистрира често си на форумот. Сигурна сум дека нема да се оделиш и ќе ни станеш активен член. Мила, фина и со добар смисол за хумор се првите впечатоци што ми ги остави.
досега не сум имала никаков контакт со неа,но сум ја читала.би можела да кажам малку брзоплета,но многу итра и снаодлива девојка која на прв поглед често погрешен впечаток ни остава....
Кенди Креативна, интересна, задржува внимание. Паметна и брборлива. За тебе имам слика дека си гласно девојче, кое често го кажува тоа што го мисли Како го правиш тоа шаренкото именце, жити се се испомачив.
Пинкче, секогаш си над мене Фино, мило, паметно девојче.Добра и пријатна со сите. Што е најважно не е дрска и арогантна, секогаш ги сослушува другите, па после го изнесува својот став
Детективкава наша НЕ ТРПИ НЕПРАВДА !!!!! Ако ја цениш - ќе те цени. Цврсто стои зад тоа што верува, пред се верува во самата себе, свесна за своите квалитети, знае што сака и обично не се задоволува со нешто помалце. Добар степен на самодоверба, вешта со зборови и со интелигенција на ниво, луѓето можат само да и завидат. Не се прави дека е нешто што не е, иако често знае да е неодлучна и ќе помине преку сите можни сценарија пред да донесе одлука, си има изградено своја слика за тоа како треба да биде, си ја сака уметноста, ја обожава модата. She is a example of well raised individual with ethics and morals
карактерот на дечкото е мистерија права. добар е за совети,разговори но е некако лимитиран и не се отвара кон секој.немам некоја посебна забелешка,знае да го процени доброто и да разграничи со лошото.повеќе да се отвори,зошто вака ми е многу мистеричен
Нашето единствено кратовчанче ми се чини ? Батерфлај те те опсипува со една нежна, мила, мистериозна енергија, која те влече подобро да ја запознаеш. Девојче мало, а паметно. Ненаметливо, фино, креативно и позитивно. Ми делува како емотивна на моменти, силна и храбра во себе и секогаш спремна да помогне на пријателите. мислам дека еднаш и реков, би ми било мило да ја запознаам.
Пинкче Доста паметно девојче си...Не го пикаш носот кај што знаеш дека не ти е местото, знаеш да процениш добро од лошо / позитивно од негативно, и знаеш да дадеш кредит каде што мислиш дека е потребно...Често знаеш да пофалиш кога ќе прочиташ добро мислење
Карактерот на дечкото во случајов Епа богами имам матерјал достоен за анализа. Би почнала со амбициозноста. Дечко кој е многу амбициозен. Тоа што го прави е квалитетно или воопшто не го прави. За него квалитетот е пред квантитетот. Ги знае своите квалитети и јасно и гласно ги истакнува истите. Ми личи на лесно заљублив дечко кој ја сака и ја негува уметноста. Има натпреварувачки дух и сака дискусии, вешт е во игрите на зборови и сака динамика. Тоа е нашиот Мистери
^^ Интересна, згодна, долгонога женска со големо Ж, храбра-ни ја откри фацата , сатирична смисла за хумор, негувана, мислам дека е и си ги сака форумските игри , морам да додадам дека чевлите што ги поседува се прекрасни.
За Лолита можам да кажам дека е жена која си го сака семејството, си има некои маки со свекрвата ( да не сте и во кожа) но успева на помине преку тоа, и можам да кажам во неа има многу човечост Сака да се дотерува и да ја дотерува керќичката- и успева во тоа
Кој Сеси? Ма душа е таа. Опасно интелигентна, забележува детали и никој не може да ја излаже. Секогаш го кажува тоа што го мисли. Ако има забелешка за нешто - ќе ја каже, ако сака нешто да пофали - и тоа ќе го каже од срце. Никогаш не глуми нешто што не е. Супер момичка :up:
Ливинг- душето. Комплетно оформена и силна женска индивидуа. Плени со својата ненаметливост и искреност. Секогаш ги искажува своите мислења на смирен начин, не сака да навлегува во конфликти, но кога ќе ја испровоцираат, ги брани своите ставови со цврсти аргументи. Девојка- борец, многу креативна- која ќе успее во животот. Еден редок Охридски бисер
ФБИ -Нашата агентка на форумов. Супер е! Навистина е интересна за читање и доста умна. Љубезна е. Интелигентна. Мила. И, тоа.