Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Карактерот на девојката :)

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Angel.in.dark, 23 мај 2010.

1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Те паметам како фината струмичанка на Фемина :) Паметна, фина и пријатна.. Секогаш спремна да помогне и да советува, знае да ужива во животот. Се труди да биде крајно разумна и не цели кон конфликти. Мила ми стана веднаш штом те приметив на форумов.

2. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Фенси девојка :)
    Женствена,а сепак го има тоа силното,машкото во себе.
    Знае да се избори за се што сака.Има јак карактер.Зрела за свои години.
    Прекрасна ,искрена особа,и мислам дека е среќа да имаш таква другарка.

3. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    ооо одвај чекав мисс да ми падне,не сме имале никаков контакт но мислам дека е супер модерна девојка,заљубена,интересна,забавна,доволно е за некој кој не го познаваш :)

4. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    Иако и јас со тебе анастасија не сум имала голем контакт но за сето ова време можам да заклучам дека чессто си пријатерлски насторна,секогаш весела и намсеана,хумана знае во вистинско време да помогне...
    ултра модерна,интелигентна,високо образована,и забавна....фина и пријатна!!!

5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.434
    Допаѓања:
    91.661
    Добра, верна како партнер, но најверојатно и како пријателка. Мене ми оставила впечаток дека сака да планира и полека, но сигурно си го исполнува планот.

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.196
    Допаѓања:
    156.812
    Емотивна,дружељубива.Често пати премногу чувствителна,топла и доста гушкабилна,но во суштина и покрај емотивноста,знае да застане зад своето и да си го брани,исто така и многу присебна.

7. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Лилит е посебна во секоја смисла на зборот- непредвидлива и единствена- некогаш пријатна како нане, а некогаш горчлива како кантарион :)

8. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    интересна за читање,со свој став,би рекла челична девојка,со голем оклоп околу себе,а сигурна сум дека под тој оклоп се крие мирна и дружељубива девојка.искрена во целост,сакам да ја читам,смирено одлучува или вешто тоа го покажува зошто досега не сум видела ниту еднаш да избувне во однесување! :)

9. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Мојата полу/сестра :D :lol: Емотивна душа, мирна, не многу храбра, паметна и со добар вкус! :)

10. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Мила и рационална личност. Не се меша онаму каде што не и е местото, односно не е запршка во секоја манџа. Тоа ми се допаѓа. Смиреноста и е јака страна ;)

11. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Негувана, модерна и секогаш средена. Доста цврст карактер, независна во донесувањето одлуки. цврст Сигурна во себе, самоуверена. Често на прва знае да остави погречен впечаток на дрска и дигната ама на крај излегува токму спротивното. Размислува разумно и доста зрела за свои години.

12. BeYourself

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Многу паметна девојка со оглед на нејзините години. Смирена, сталожена, јака. Добра и мила. Обожава да ги следи модните трендови и е девојка со многу добар вкус. ;)

13. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Ако добро сум ја проценила мислам дека е тинејџерка, 14-15 год., за нејзините години многу зрело размислува, паметна, интелегентна, модерна, така да продолжи и ќе израсне во прекрасна личност.

14. BeYourself

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Не си баш далеку, тука некаде :lol: Модерна, прекрасна мајка, добра и мила. Со цврст карактер. Секогаш знае да посоветува и да помогне. :)

15. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Бебето Буу :D Премногу мило,добро.Малечко ама зрело :!: Не пишува многу,ама она што го пишува е на место :)

16. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Независна. :)
    Мила, дружељубива и интересна.
    Паметна со талент да ги расположува луѓето околу себе :)
    Шармира, кулира и ужива. :D

17. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Пинкче е мало ама паметно и зрело суштество за нејзини години :) На моменти несигурна и неодлучна,по малце наивна ама прекрасен другар секогаш спремна да помогне. Емотивна, не ептен храбра но добра и фина со сите.

18. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    зрела на размислување,добри вкусови има според слики некои кои става,добар советник за проблеми,мирна,малку повеќе мислам дека треба да се истакне,некако ми е мистериозна,ама во позитивна смисла,се најнај за неа
    ;)

19. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Амбициозна, страствена, фантазерка, некогаш сака да се прикаже како „непобедлива“, што е всушност резултат на нејзината самоувереност, на моменти дрска, егоистична.
    И да, креативна. :)

ПС. Оставам тешка задача за личноста под мене, за почеток јас не сум џенцка. :D :P

20. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Емотивен,искрен,оптимистички настроен,со смисла за хумор...
    самоуверен,амбициозен,секогаш сака да помогне :)