Те паметам како фината струмичанка на Фемина Паметна, фина и пријатна.. Секогаш спремна да помогне и да советува, знае да ужива во животот. Се труди да биде крајно разумна и не цели кон конфликти. Мила ми стана веднаш штом те приметив на форумов.
Фенси девојка Женствена,а сепак го има тоа силното,машкото во себе. Знае да се избори за се што сака.Има јак карактер.Зрела за свои години. Прекрасна ,искрена особа,и мислам дека е среќа да имаш таква другарка.
ооо одвај чекав мисс да ми падне,не сме имале никаков контакт но мислам дека е супер модерна девојка,заљубена,интересна,забавна,доволно е за некој кој не го познаваш
Иако и јас со тебе анастасија не сум имала голем контакт но за сето ова време можам да заклучам дека чессто си пријатерлски насторна,секогаш весела и намсеана,хумана знае во вистинско време да помогне... ултра модерна,интелигентна,високо образована,и забавна....фина и пријатна!!!
Добра, верна како партнер, но најверојатно и како пријателка. Мене ми оставила впечаток дека сака да планира и полека, но сигурно си го исполнува планот.
Емотивна,дружељубива.Често пати премногу чувствителна,топла и доста гушкабилна,но во суштина и покрај емотивноста,знае да застане зад своето и да си го брани,исто така и многу присебна.
Лилит е посебна во секоја смисла на зборот- непредвидлива и единствена- некогаш пријатна како нане, а некогаш горчлива како кантарион
интересна за читање,со свој став,би рекла челична девојка,со голем оклоп околу себе,а сигурна сум дека под тој оклоп се крие мирна и дружељубива девојка.искрена во целост,сакам да ја читам,смирено одлучува или вешто тоа го покажува зошто досега не сум видела ниту еднаш да избувне во однесување!
Мила и рационална личност. Не се меша онаму каде што не и е местото, односно не е запршка во секоја манџа. Тоа ми се допаѓа. Смиреноста и е јака страна
Негувана, модерна и секогаш средена. Доста цврст карактер, независна во донесувањето одлуки. цврст Сигурна во себе, самоуверена. Често на прва знае да остави погречен впечаток на дрска и дигната ама на крај излегува токму спротивното. Размислува разумно и доста зрела за свои години.
Многу паметна девојка со оглед на нејзините години. Смирена, сталожена, јака. Добра и мила. Обожава да ги следи модните трендови и е девојка со многу добар вкус.
Ако добро сум ја проценила мислам дека е тинејџерка, 14-15 год., за нејзините години многу зрело размислува, паметна, интелегентна, модерна, така да продолжи и ќе израсне во прекрасна личност.
Не си баш далеку, тука некаде Модерна, прекрасна мајка, добра и мила. Со цврст карактер. Секогаш знае да посоветува и да помогне.
Независна. Мила, дружељубива и интересна. Паметна со талент да ги расположува луѓето околу себе Шармира, кулира и ужива.
Пинкче е мало ама паметно и зрело суштество за нејзини години На моменти несигурна и неодлучна,по малце наивна ама прекрасен другар секогаш спремна да помогне. Емотивна, не ептен храбра но добра и фина со сите.
зрела на размислување,добри вкусови има според слики некои кои става,добар советник за проблеми,мирна,малку повеќе мислам дека треба да се истакне,некако ми е мистериозна,ама во позитивна смисла,се најнај за неа
Амбициозна, страствена, фантазерка, некогаш сака да се прикаже како „непобедлива“, што е всушност резултат на нејзината самоувереност, на моменти дрска, егоистична. И да, креативна. ПС. Оставам тешка задача за личноста под мене, за почеток јас не сум џенцка.
Емотивен,искрен,оптимистички настроен,со смисла за хумор... самоуверен,амбициозен,секогаш сака да помогне