Е, сега, немам појма како ќе те опишам, не си воопшто активна.. Ајде, ќе се обидам. Срамежлива, не сака да се работи ништо зад нејзиниот грб. Алергична е на лажговци. Епа, толку.. Што друго?
И јас пак си ја фаќам FBI И ќе те опишам со една едноставна реченица.. ДА БЕВ МАШКО ЌЕ ТЕ ОЖЕНЕВ. ОNLINE
па од ова што го имам забележано досега дефинитвно си party girl,а под тоа јас подразбирам вечито насмени,расположени и секогаш се на некаква забава
Кристи ретко ни пишува, нова е па допрва ќе ја видиме. Вака отприлика ми изгледа како авантуристичко девојче, кое едвај чека да не распламти со убави мислења.
Мило, слатко, интересно девојче. Секогаш насмеано без оглед на се’. Сака да ужива додека е дете. Зрела е за нејзините години. Супер си, така продолжи.
Корисничкото име и кажува се . Баш таква те замислувам. Своја, зрела, си ја гледа работата, паметна .
Мирна девојка, опуштена. Сака да се релаксира во форумски игри . Не сака да навлегува во конфликти, сака да чита книги, има добра душа.
Мајгрл е многу мирољубива личност. Таа плени со својата добрина и со способноста за толеранција. Не сака да му згреши на никого и сака да биде добра со сите. Доколку ја навредите- тешко вам
Мило, шармантно, преубаво и исклучително силно и искрено пиле! Сила на карпа која вешто се крие под нежниот лик на пролетното лале
Еден од најквалитетните ликови на форумов, полна со разбирање, без предрасуди, помага секогаш, иако понекогаш со хумор и сарказам дава совети сите и вредат, од прв до последен. Фалиш кога те нема и одма се приметува твоето отсуство.
Мила девојка, добродушна, грижлива и посветена мајка. Си ги обожава дечињата и сака да ги дотерува по последна мода Се на се, убав впечаток и имаш оставено
Мај грл едно детенце имам, ќерка... и фала ти Инаку ти си една млада и згодна Кавадарчанка, те лајкнав во Модни критики , мирничка и фина, не се караш, не се обидуваш да наметнеш мислење, активен коментатор на Мак. Идол
Лолита секогаш ја читам. Мудро изразени мислења, прекрасно скоцкана, а сепак грижлива мајка Се гледа по ќеркичката, слатка ко бонбонче