Не сум имала можност да прочитам многу нејзини мислења, но ми личи на комуникативна и дружељубива- не и нападна
Не баш соодветствува со корисничкото име. Затоа зрачи со позитивна енергија, добрина и милина. Секогаш оригинална, убаво облечена и со прекрасни нокти.
Марамака е срце..Толку добродушна,мила,драга..Зрачиш со позитивна енергија Со еден збор прекрасна. Едноставо за тебе нема лоши зборови
Прв пат те сретнувам во оваа тема, па затоа не знам што би можела да коментирам. Можеби весела, шармантна, итра ?
Мене ми делува како многу фино, стабилно девојче, со кое би сакала некој ден да пијам кафе. Некаде прочитав дека е спортист, значи е издржлива и упорна во целта. Ми се допаѓа што е трудољубива, и мислам дека веќе зела или ќе земе стипендија. Паметно девојче, во секој случај - БРАВО!
Марамче ти е едно огромно Прекрасна млада дама, чувствителна, креативна, позитивна, има смисла за хумор, знае што и како да каже, да си праша тоа што ја интересира...културно да се заблагодари, никогаш не напаѓа и навредува.... Прекрасна личност...треба малку, саааамо малкуцка да поработи на самодовербата и да и` се вреже во нејзиното главче колку е прекрасна
Лолитка..срце мило, што знае секогаш да те насмее, да ти даде совет. Трезвена глава, дава совети како она што ги мисле, и знае како човек размислува, сака да помогне на сите, да се друже, знае да ја пирфаќат и сака да биде прифатена, Посветена на фамилија, и знае што е свето во живото. Вредна, со секој мила фина, едноставно карактер што секој сака да го запознае и да се друже со неа. Добро срце и душа, ама знае и да се скара спрема тие што се неправдени... Срце си (барем за мене) за другите ако не си (глупи се )
Сања е едно ведро и позитивно суштество. Некогаш расеана, некогаш збунета, но почесто присебна отколку изгубена.
Опуштена, комуникативна, отворена, пријатна, дружелибива. Ми изгледа како доста позитивна девојка, која знае да се забавува и има одлична смисла за хумор
после малото истражување за тебе девојко заклучив дека си малда девојка со доста амбиции но некако не ти се оди нашколо а слушаш добра музика, ги следиш модните трендови, доста патуваш и си романтична душа во потрага по љубовта на својот жибот (ма да имаш доволно време да ја пронајдеш)