Хипи...Јас мислам дека си добра девојка,знае да помага на сите околу себе,несебично се труди за најблиските да бидат среќни.Упорна во своите цели,сака се што ќе замисли да и биде исполнето.Убава,ведра и насмеана.Знае да се забавува и да шармира околу себе.
Секогаш насмеана, позитивна мило,мирно девојче,што кога ќе се изнервира, боље да нема никој до неа и да,онака знаеш со секој да напраиш муабет
хмммм..па озбилна,не многу по дружбите...меѓутоа,добар вкус за облека и тие работи.....се ок само повеќе насмевка.....
Дружелубива,убава,сите околу себе ги шармира,заводлива,добра пријател,секогаш е овде за тебе, се разбира во мода,секогаш се труди да го добие она што го сака....
Мирна девојка,со добар однос спрема другите луѓе, знае да почитува нечии одлуки и да се некои кои не ти се допаѓаат, интелегентна девојка,која секогаш се смее и знае за свое ЈАС
-зошто си го смени аватрот?Баш по него та замислувавав нежна,фина,мила,добра,едноставно стаклена......а карактрно се разбира добра,до сега кај тебе не сум забележала нешто лошо,инаетливо...се е во најдобар ред :y:
Ким мислам дека си директна личност, ја сакаш модата и сакаш секогаш да си средена. Креативна личност која има интересни идеи, не е скржава и искрена.
Лукс мислам дека е авантурист по природа, упорна девојка која се бори за да го добие тоа што го сака. Ведра, насмеана, спремна да го ислуша секого и да даде најдобар совет.
Вајлд морам да признаам се смеев додека го читав тоа,навистина е точно :y: Ти според мене си друштевна линост која се би направила за другарите, девојка која сака успеси и многу ја интересира работата со компјутери. Сака да слуша рок,односно обожава да слуша музика, знае да почитува повозрасни, но исто така знае цврсто да стои на својот став.
хахаха фала анннни за пофалните зборови и да ти кажам дека погоди се што пиша еве само за тебе ќе го пратам пак стариот аватар штом ме опишува подобро