Само да кажам - ептен ти е убав аватарот!!! Не знам дали се сеќаваш, можда скоро цела година помина откако се договаравме дека сме полу/сестри, демек многу си личевме, се согласувавме во неколку мислења итн. Од тогаш те паметам како милата и интересна девојка. Мислам дека сакаш авантури, љубезна си и дружељубива, но и тврдоглава. Лесно избувнуваш.
хиперактивна,искрена,директна мислам дека е девојка која знае што сака и прави што сака живее онака како што љуби.
Па не ја знам баш ама по некои постови мислам дека е зрела личност,личност која знае што сака,интелигентна,дружељубива ...
Не ја знам многу убаво, ама мислам дека е секогаш спремна за дружење, фина, бунтовник. Лесно избувнува кога има стварно добра причина за тоа. Пријатна е и позтивна.
Позитивна, се труди да помогне колку што е во можност, дружељубива.. Ранлива, паметна и емотивна. Не се наметнува многу и посветена е целосно на тие што и значат.
Дружељубива, паметна, комуникативна, модерна девојка која знае што сака, секогаш подготвена да помогне.
Еј баш сакав Мимс да ми се падне. Комуникативна, друштвена, забавна и опуштена.. Знае да ужива во животот и секогаш е извор на позитивна енергија. Верен пријател и партнер, свесна е за своите квалитети, ги почитува максимално луѓето што и значат. Во секое време ќе им помогне на тие што мисли дека заслужиле.. Вредна, амбициозна, не поднесува некој да ја гази, секогаш има свој став кон работите. Се грижи за својот изглед, и секогаш е средена тип-топ.
Многу реална и природна личност.Не глуми некакво лудило и не се прави нешто шо не е.Некако преку ноќ се појави на форумот и стана еден од поквалитетните форумски ликови за мене. Исто е голем љубител на животните со што заслужува уште поголема почит од моја страна.
Благодарам ! Сега некој можи ќе помисли како си се умишљавам нешто како се лигавам од еден коментар ..но искрено убаво си ме опишала и многу ми е мило што така си ме прочитала, не е прв пат да на некој начин ме издвоиш (дали во позздрав или онака ме читкаш ) не битно, битно те поздравувам ! Инаку јас те окарактеризирувам како девојче кое е сеште малдо но доволно зрело за свои 18 години ,доста релано гледа на некои работи и е СВЕСНА за работите околу неа ,голем обожавател ми се гледа дека е на фудбалллл :up:
Искрено Инеш ми е уште недишифрирана Како што рече BlackSwan5 преку ноќ се појави. Некако ми е могу воздржана, како да има многу што да напише но се воздржува.
Фала и на тебе Инес за добриот опис . Hiii ми делува како дружељубива и позитивна девојка.Позитивно гледа на работите,ретко да видам некој депресивен пост од неа.Ми се чини дека сеуште го чува детето во себе и се радува на мали работи. Но има една негативна страна,навива за Барса .
BlackSwan, го обожава спортот, ја сака љубовта, паметна, стилски изградена личност, сака филмчиња и музика, по никот ми те опишала како цврста личност. Дружељубива и слатка. Така ми делуваш. едит: баш ми беше срцка, па после приметив дека навиваш за Реал. Ајт нема везе, ваљда.