Спојлер Мило ми е што напиша фан на Хурем,а не на Мерием. Воспитана,културна,толерантна,добра и мила. Весела.. ~
пошто ја влече криминалситика би рекла дека е храбра и сака правда, правдност. Мислам дека е по малку наивна и детинеста, така ми изгледа
Па вака...Откачена, своја, уникатна пред се, интересна, има добра смисла за хумор. Доста отворена и дружељубива, не сака препотентни и умислени луѓе... Таков некој си впечаток имам за неа .
^ Е убав ти е впечаткот за мене, вистина Интересна, забавна, доста фина и мила девојка, мислам малку несигруна во себе за љубовта зборам, а мислам дека нависитина од срце сака да се заљуби ама како нешто да не и дозвoлува за тоа. Инаку е многу сигурна во своите ставови и ги брани, без разлика на се.
Хипстер Сум ја сретнала повеќепати на форумов и има интересни мислења,ми делува како да гледа реално на работите..Сеуште немам оформено некое мислење ова ми е од така чат пат што сум ја читнала..
Не сум ја читала многу, но ми изгледа како фер девојка. Не дека не сум те сретнала низ темите воопшто, но многу ретко се случува. Дали слабо пишуваш или не пишуваме во исти теми не знам
Мека,мила,интересна,паметна,драматична,позитивна,добра,попустлива,наивна,искрејна.. Спојлер Мислам дека е рак во хороскоп