мојот претходен коментар во врска со твојот карактер се уште ме држи...продолжи така да фасцинираш со твојата добрина и смиреност!!!!!!
Супер девојка,лепотица,добра,паметна,дружељубива,смисла за хумор..Се нај нај за мојата најмила сограѓанка
анни ми е интересна на свој начин,доста ја читам,сака да се докаже за некои работи,а од друга страна пак е смирена.ми се допаѓа нејзиниот карактер,не навредила никој,и знае да цене туѓи мислења... а со мечето што го става многу ми е мила.поздрав анни,честопати те мешам со анннни но веќе престанав
Насмеана девојка која шири позитивна енергија,секогаш е расположена за нешто ново,како и за нови пријателства..
дејзи интересна и знае што сака,знае да биде другарка,и цврсто стое на своите мислења браво срцка...супер си како за почеток
јас ли треба да кажам за на докторка карактерот докторче во права смисла на зборот лутка.....(сега без лутиши) сепак добра,мал дел во неа е саркастичен,но се навикнуваме...... а и злопамтило........................(сори докторче не се лути ама како таква те гледам по карктер)важи.......цунки до тебе
Дејзи ми остави убав впечаток како за почетничка, сака да се дружи, фина, не се сомневам и дека си многу убава
ким ми е многу позитивна,искрена и се супер......добар карактер во секој случај,не те знам многу но ќе се дружеме па пак ќе коментирам
Позитивна личност која секогаш дава зрели мислења, разумна, мила, малку злопамтило ама сепак во принцип добра особа...
ми се допаѓа blueberry, се имаме најдено на чет и имаме направено добар муабет комуникативна, добра, заљубена ... се нај
депресијата ти помина и сега си насмеана,ведра,таа аничка ја сакам,а инаку позитивни мислења секогаш од нејзина и на нејзина страна...така те замислувам....