Најдобрата, најпрекрасната личност тука. Една огромна душа полна со љубов, разбирање и топлина. Секогаш тука за секого. Стварно неможам да ги најдам вистинските зборови.
мила ким се најдобро за тебе,некако знаеш да ме насмееш така јако....а плус и аватарот ти е најрелаксирачки....
паметна љубезна мила девојка која чекори со крената глава горда на себе итра секогаш расположена за добра забава
Докторката е многу добра и фина девојка.Значи таа нема да биде лоша докторка во нашата болница,напротив Има многу добар карактер,мила и нежна и многу заљубена.
милата моја благица...пред се сакам да кажам прекрасна девојка,со многу убаво тело....и толку слатка во фацичката...за карактер...мирна,зборлива,во оделни моменти инаетлива.....меќутоа во глобала супер моме...те гушкам муце мое мало
Претпосатвувам дека си-забавна,духовита,со смисла за хумор, во одредени ситуации арогантна,имаш држење и свој став, имаш свои принципи, според тебе целта ги оправдува средствата,простуваш ама не забораваш, одмаздата ја сервираш ладна,шармантна итн.
не би можела ништо посебно да кажам за тебе,бидејки не те познавам,но се надевам подобро ќе се запознаеме
Блубери те немам многу читкано низ форумов, но мислам дека си добра девојка, сериозна и мислам дека имаш некој остар поглед.
Aни,во последно време си одговараме на постовите... Инаку,за тебе мислам дека си убава девојка пред се,интересна,со смисла за хумор..Но која сепак,не е имуна на некои непожелни работи кои и се случуваат...Која знае да заплаче,да покаже емоции...Јас барем така размислував за тебе,можеби сум грешка...
mysterious - мистериозна девојка, искрена, многу реална, а сигурно и многу убава позитивна, се грижи за себе, сака да помага на други, да ја докаже својата цел, ја сака литературата.
к.и.м охриѓанка е така да ја сакам бидејќи заради него цел Охрид сакам А и мислам дека е многу интересна личност и забавна има смисла за хумор го приметив тоа еднаш на чет. Мислам дека добро би ми одел разговорот со неа.