skyAngel ме асоцира на некоја многу симпатична, воспитана по малку наивна девојка. Обожава да мечтае и да пишува и има многу пријатели. Во друштвото е една од најгласните
starfish ме асоцира на девојка - авантуристка, упорна е, симпатична, сака добри забави, секогаш сака убаво да си го помине целото време, а не залудно, секогаш сака да биде опкружена од најблиските пријатели, роднини .. добар советник ! згрешив или .. ??
старфиш имам слично мислење со девојката погоре и мислам дека си многу самоуверена личност која не трпи предрасуди? има вистина?
смајли ... позитивна...насмеана ... секогаш расположена за забава ... многу пријатна со голем круг на пријатели ... добра личност ...
Тедибеар - Силна личност,не потклекнува на поразите и секогаш е со главата горе.Симпатична,упорна,секогаш тука за оние на кои им е потребна,добра другарка,несебично знае да подели се,забавна во друштвото,авантуристка,кога плачиш-тоа е искрено!
Багуф4е- мислам дека си упорна девојка која го добива тоа што го сака. Интересна личност си и реална , и девојка која си има цврсто свое ЈАС.
skyAngel ме потсеќа на згодна убава девојка секогаш во друштво, забавна, интересна, мислам дека те интересира модата...и аватарот ти е топ!
Дружељубива девојка, уредна (докторка ме асоцира на тоа ) , понекогаш ладна и суетна, но сепак добра личност
Ла чика, не си многу активна за да те проценам точно, но ќе се обидам. Фина девојка, дружељубива, ја сака и следи модата, сака да се забавува, емоционална, гледа многу ТВ