Недела дена ме држеше желба за вежбање, али оваа недела ме држеше желба за готвење моментално на климави 50 кг
Се здебелив кило ипол, па сега сме во некоја фора со сестра ми и ја држиме диетата на Жан Митрев. Се надевам дека ќе ослабам повеќе од што сум се здебелила!
Засега исто дури мислам и подобро бидејќи имам време и вежбам повеќе и со оглед на ситуацијата гледам да јадам здрави оброци, за празникот веројатно ќе се опуштам малку ама тоа ќе бидат 2 - 3 дена така да мислам не е страшно
Еве јас, одма ти давам точно 5... Не се мерев зашто не осеќав некоја промена, исто јадам, исто пијам, само не се движам во карантинов ко порано, но во глобала не гледав физичка промена. Денес се мерев и сум +5кг И на итната седница која се свика веднаш по оваа добиена информација, Кризниот штаб одлучи веднаш да се преземат итни мерки! Резултатите од мерките ќе се видат после 14 дена!
Карантин не значи само јадење и спиење, може да се вежба и дома. Немав проблем со тежината во време на карантин а пандемијава и ми помогна на некој начин да дојдам до подобра фигура.
Абе ок, ама што е со драмата со извичниците за 4 кила, мислам не е крај на свет, не и набивај комплекс како 15 кила да ставила @Bezimenka90 исто и јас како кривата се движам со килажава