Prasanjeto mi e, dali veruvate deka kje se sluci karma. Dali kje dojdi taa den kade shto kje razbere shto i kako napravila i kje me pobara kje saka da razgovara.
Не знаеме,ние не ја предвидуваме твојата иднина,господ знае. Само убаво те заебала,те искористила до макс,башка те исцедила ко лимон. Не барај карма. Гледај да не ја направиш истата грешка пак!
Jas mislam deka treba da se sluci.. Ima mnooogu golema pricina da se sluci. Koga nemase nikoj, jas bev sonea, sega ima. Zosto e Sredena nasminkana i ima sloboda. A jas bev sonea koga i bese najtesko vo zivotot i na toa ne e blagodarna. E zatoa treba da se vrati..
Ама тоа ти го мислиш Таа не мисли така И ако има друг тешко да ти се врати Помири се и продолжи понатаму! Сакаш пак да си разочаран? Не биди толку глуп и наивен,23 год имаш како што прочитав,млад си,животот е пред тебе. Не е последна на светот,освести се!
Како нема да и се случи и кармички да и се врати што те искористила и изманипулирала? Ехее, како има убаво да и се врати. Еве ќе ти пишам за еден личен пример, една ми се правеше пријателка и ми ја полнеше главата против една личност. Јас пак ја мислев за фина и добродушна тоа лигаво, невоспитано, разпекмезено и злобно створење да ти било. Едно на лице збори друго зад грб за сите особи така и ми збореше за многу личности така, а ја гледам истовремено им се лиже на истиве што ги плука и оговара. Не ја здеси карма? Ја здеси и дечкото и мавна корпа а оваа умрена да ја ожени, ене ја уште дреме сама магарица, ама јас сум слепа и глува за нејзините манипулации. Е таков и ти да бидеш и слеп и глув ако некогаш дотичнава те побара за да разговарате.
Веќе одговорил на ова, убаво си пишал што сака. Баш и тебе ти одговорил гледам погоре, еве Најчесто изиграна и искористена личност во најмала рака посакува извинување кое би го добила доколку се поразговара и виновнава страна би признала вина. Но со оглед какви се луѓево, особено откако ќе те искористат и повеќето се свесни дека им успеало да те изманипулираат и искористат, сметам подобро понастрана од нив, бидејќи најчесто или веднаш ги снемува (уште поубаво ако само вака се заврши) или и да налеташ пак на нив низ животот (не дај Боже да налеташ) гледат само да ти напакостат, да те наместат или изиграат пак. Јас затоа му пишав на @Vojnik само слеп и глув да биде за неа ако по некој сплет на околности им се спојат животните патеки повторно.
Гледај во иднината и не се врти назад, што било било. Штом така одеднаш те оставила не те ни сакала или па можеби има и некоја причина кај што дебело си згрешил, а не кажуваш.
Treba da se vrati? Ti planiras nesto da "vrakjas" i ti treba potvrda ovde ili mene samo taka mi se cini. Slusaj dete, karma resava Bog ti ni nie ne sme bog, trgni tie misli od glavata "treba" da ne si go zacrnis ubavoto zivotce sto go imas za minliva rabota.