Катица Јанева поднесе оставка, уапсен Боки 13 (Ново: Изречени пресуди)

Discussion in 'Политика и настани' started by Asdasovski, Jul 15, 2019.

1. sjdgo

sjdgo Форумски идол

По сѐ изгледа, бомбите повеќе нема да се чепкаат, ќе прекинат истрагите отворени по истекот на предвидениот рок (втора половина на 2017. година) и ќе се казнуваат личности кои објавуваат нелегално стекнати разговори.

2. JuLleE

JuLleE Форумски идол

@zhap4e во право си, не може да биде наивна, ама ја наместија она да одговара.

Павле апла беше наместен и пуштен низ вода од "неговите". Само тие "негови" не знам за кого обработуваат. И тоа дел од компанијата е Ременски.
    Сепак на Заев ќе му го скројат неговите.

За фациве, не знам какви треба да бидат за да мават рекет? Од типот на Урко и Мијалков?
    Ианку рекетот не е ништо ново, па газда Мијалков со компанија си рекетираше цела држава, на пола од нив е и партнер, си ги презимаше компаниите итн.

Работава е што требаше да процвета правната држава, а не да продолжи хаосот.

Rama, Marija$$$$, LejlaD and 4 others like this.
  3. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Не е до фаците, Јуле - какви им се, туку до тоа дека Боки и Ката се никој и ништо. Ката и ко главна на СЈО беше ништо пошто жената не тежи едноставно ко авторитет. Туку, некој им ја дал таа моќ да бидат некој и нешто во тој рекет и да до тој степен се укака СЈО. А СЈО се укака од момент кога Ката ја ставија заедно со другиве :) шоу, ништо повеќе не беа.
    Видовте ли вие било какви реакции од странци какви обично има после вакви работи? Освен онаа глупа изјава на Ван Хојте и онаа на холандскиот амбасадор во заминување кој нај се залагаше за СЈО-то?
    За да се дознае се', очигледно треба да се истера истрагата до крај а таа нема да се тера туку е контролирана до каде. Би сакала Вилма да е новиот лик на правдата али не ќе биде изгледа.Патем, и Геро ми е само алатка - до каде и колку.
    Муабетите што се врткаат е дека странците сакале Али да го симнат и ДУИ да ја расформираат. Заев ама му ускочи ко мала наивчина да го брани од Ел Чека, дури и смеја да те фати:)))
    Заев ако го окрка од своите искрено, ич нема да ми биде гајле пошто треба. Не е ни тој наивен, напротив.
    Гајле ми е ама за државава оти генерации и генерации губат време во секакви транзиции и политички кризи - без работа, без иднина.

Ivan4e04, Rama, LejlaD and 8 others like this.
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Секако дека случајот има некоја позадина, само не знам која.
    И мене ми е мака за себе, за идните генарации кои немаат никаква надаж за подобра иднина.
    Дека секој еден гледа да избега од државата.

Rama, LejlaD, danichap and 5 others like this.
  5. +++

+++ Популарен член

Луѓе, сериозно верувате ли во разговорите дека Ката е наивна? Боки сигурно дека не поседува дома опрема за прислушкување а според тоа што го прочитав на хард-дискот на неговиот компјутер во Тафталиџе биле пронајдени снимки и други компромитирачки материјали? Да не ги украл случајно синот на Ката од неа тие материјали? Или пак да не мислите дека Боки ѝ рекол сигурно дека му се потребни за скриена камера па оваа му поверувала зошто ете, „наивна“ е?

Боки бил наместен, ВМРО стоеле зад ова, Џорџ Атанасов од Острелија формирал тајно друштво по име „Македонски масони“ и тоа работи на уништување на Македонија и на тоа да не стане слуга на Русија?!

Сериозно уште овие размислувања?

ВМРО никогаш не сум ги сакал а нема ни сега, исто како и СДСМ, и пред да дојдат на власт СДСМ ВМРО ги критикував премногу но реално тие не се во состојба да изведат вакво нешто, барем во моментов. Имотот им е замрзнат, голем дел од таа тајфа која ја држеше државава со години под нејзините канџи е во затвор поради тоа СЈО и згора на тоа, под сечиј нишан се во моментов.

Како што кажа еден претходно во својот коментар, кај нас не знаеш кој со кого соработува, па ништо чудно да имаат и ВМРО и СДСМ зделка направено меѓу нив. Зошто кај нас функционерите се спремни да направат пакт и со Ѓаволот лично, само ако видат корист од тоа.

СЈО веќе одамна стоеше под сомнеж дека се продолжена рака на СДСМ. Со ова што се случи, дури и да продолжат работа, Катица едноставно им го уништи секој кредибилитет. Нема веќе враќање назад. Така да и да извршат милион апсења сега, тие се веќе едноставно бележани и готово. Нема да има никаква вредност нивната работа пред очите на обичните граѓани.

Yowannty, Rama, LejlaD and 2 others like this.
  6. Asdasovski

Asdasovski Истакнат член

Туку Кaтa нa бoледувaње билa :rofl: изгледa виде декa немoже туку тaкa дa не се пoјaвувa нa рaбoтнo местo :D сегa дa и прaтaт дoктoри дoмa дa јa прегледaaт :rofl: дoсегa сo гoдини здрaвa прaвa a сегa тaмaн Бoки у притвoр oнa бoлнa легнaлa :rofl:

А и Фрoсетo фрики нaдвoр oд држaвaтa вo САД бaш Бoки кoгa е вo притвoр штo вaкa.

Rama, zuto, LejlaD and 2 others like this.
  7. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Ленче се оградува,Фатиме ја нема пред камери,а Катица се прави болна...
    Баш сега најдоа...

Rama, zuto, LejlaD and 2 others like this.
  8. Asdasovski

Asdasovski Истакнат член

Rama, Independent Girl and sjdgo like this.
  9. Борат

Борат Активен член

10. Asdasovski

Asdasovski Истакнат член

Никoј не викa декa се невини си ги знaеме кaкви се... Нo мнoгу пoгoлем прoблем е кoгa држaвни институции се кoрумпирaни.

11. Борат

Борат Активен член

Тоа дали се корумпирани институциите или бизнисмените ќе се докаже. Јас стојам на ставот дека Катица и Боки ќе изнесат доста информации за овој случај кој трае веќе неколку месеци. Дали ќе победи институцијата или бизнисменов допрва ќе се утврдува.

Last edited: Jul 18, 2019
  12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се' знајте... Кој со кој е во брак, кој со кој е пријател, кои му се деца, роднини, пријатели.
    Не знам што ќе ни се служби за разузнавање, бетер од ЦИА сте |(

Annath, Rama and Борат like this.
  13. Lancier

Lancier Истакнат член

Zoran Zaev gi pusti niz voda site negovi bliski sorabotnici da se spasi samiot sebesi.Celava afera se svede samo na 2-3 obvineti za da ne dojdat do kuklarot na celava operacija Zoran Zaev.Celava afera so Boki13 bese isto taka odbrana vo ovoj period za da se zadskrie golemata afera na Zoran Zaev so slucajot Martin Neskovski.Na preskonferencijata Zoran Zaev bese izguben i bled.Verojatno ima informacii deka El Cheka ima mrsni bombi za nego pa zatoa se zakanuvase so strogi kazni ako istite bidat objavuvani.

Rama, nextredstyle and Asdasovski like this.
  14. Asdasovski

Asdasovski Истакнат член

15. referentka

referentka Moderator Staff Member

16. DAngel

DAngel Форумски идол

17. Lancier

Lancier Истакнат член

Katica Janeva vo begstvo ili?

18. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Ни за било кои пари на светот не би сакала да сум им во кожа сега на будаливе..

Rama, cresa-jagoda, LejlaD and 3 others like this.
  19. referentka

referentka Moderator Staff Member

А кој рече дека истрагата е јавна ?!

Погоре убаво си пишува: Според сведоците на овие непријатни настани, еве како се одвивало сценариото.

П.С.
    Ја барам статијата со изјавата на Азманов.Сам си кажува човекот како се случило се.

LejlaD likes this.
  20. Lancier

Lancier Истакнат член

Da ne si im vo koza na tie sto izdrzuvaat semejstva so 15 iljadi mesecno.Da ne si im vo koza na desetici i desetici gragani sto baraat pari za operacii po pat na donacii.Da ne si im vo koza na tie desetici iljadnici gragjani sto isplacaat krediti so edna plata.Za ovie kriminalci ne se sekirajte.Ke se ispazarat megjubese,ke si go zadrzat kapitalot i nikoj nema da lezi.Kako sto e i slucajot decenii nanazad.