Катица Јанева поднесе оставка, уапсен Боки 13 (Ново: Изречени пресуди)

Discussion in 'Политика и настани' started by Asdasovski, Jul 15, 2019.

1. ninja35

ninja35 Форумски идол

Снимката е од 20.02.2019 ... што мислиш ти, што чекал?
    Видел дека двајцава кретени се преваранти... и дека само му ги лапнале парите а освен пасошот што го земал, нема никакво друго олеснување. Предметот се уште е активен и не ја дочекал судската разрешница.

2. Asdasovski

Asdasovski Истакнат член

3. antonelala

antonelala Популарен член

@asdasobski не те мешам со вмро само се надоврзував на тоа што го пиша. Него што ти е со Салвини, ти беше што пиша претходно за него? Па дали знаеш каков кретен е тој?

4. Asdasovski

Asdasovski Истакнат член

А ние штo не си јa зимaвме судбинaтa вo свoи рaце кaкo нaрoд гледaм дo кaј стигнaвме, итекaкo ни требa некoј кaкo Сaлвини или Oрбaн.

:rofl:
    Другарки и другарчиња, да ви каже нешто Геро Дедичи – ова спинooв дека афepaта „Рекет“ е дeeло на ВМРО, на Никола Груевски, на Христијан Мицкоски или на некој фakман од „вмровски происход“, ви е глyп ко ноќ, пишува Бранко Героски за Плусинфо

Last edited: Aug 9, 2019
    baby-star and orevokrsacka like this.
  5. ninja35

ninja35 Форумски идол

не е во врска со темава... ама чисто онака ме интересира... шти мислиш дека може да добие Македонија со таков калибар на политичар.

6. Asdasovski

Asdasovski Истакнат член

Мнoгу пoвеќе oд тoa штo ќе губи вo иднинa.

ПС aкo јa пoдржувaш влaстa не ми пишувaј зa Мaкедoнијa биди мaж пиши си севернa беше нa референдум...

7. John Snow

John Snow Форумски идол

Имавме еден таков па видовме што направи, ете ги другари се сега.

oblace1 and Tajnaotrovna like this.
  8. Asdasovski

Asdasovski Истакнат член

Дoбaр виц.

9. ninja35

ninja35 Форумски идол

Ни тогаш ја викав Република Македонија ни сега ќе ја викам Република Северна Македонија...за мене е Македонија
    А всушност, тебе ич да не те боли како јас ќе ја викам државата и колку и дали сум маж.
    Инаку, во контекст на претходното прашање... видовме како државата ја оправаат десничари... ја уназадија во секој поглед, ја испокрадоа, и тоа се во име на патриотизмот и борбата со замислените непријатели... и на крај, избегаа со парите надвор, покрај Дунав, да ги трошат на скапи хостеси...додека нивните измеќари ќе дремат по затвори.
    Љубчо и Бранко беа јагниња во споредба со десничарот што го имавме на чело 11 години

anaja1, boomsleng, oblace1 and 3 others like this.
  10. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Абре, на Боки енд де генг некој им дошепнал дека ги куваат. Затоа и се повлекле и не сакале да одат да го земат рестото. А Заев е запознат уште тогаш од "загрижени странски служби" дека знаат што се случува, па им фрлил ишарет на овие да се приберат. Иначе Орцо до сега ќе си беше слободен граѓанин, со амин на Заев.

senza.parole and Asdasovski like this.
  11. ninja35

ninja35 Форумски идол

абе Спилберг може вода да ви носи....:rofl:

12. Asdasovski

Asdasovski Истакнат член

Акo си излегoл нa референдум стoј си нa oдлукaтa, јaс си стoјaм нa oдлукaтa oд референдумoт зa незaвиснoст и нaциoнaлниoт устaв.

13. ninja35

ninja35 Форумски идол

Супер...можеш и да се вратиш и на одлуките на АСНОМ, за Демократска Федерална Македонија, твое право е во што ќе одбереш да веруваш

Last edited: Aug 9, 2019
    anaja1 and galapce like this.
  14. violetblue

violetblue Популарен член

Не ми се верува луѓето се замараат дека рекетиран бил еден од најголемите богаташи во Македонија, сирот тој. Главна тема со денови кој го рекетирал Камчев, абе ајде ;) Што не пријавил веднаш, зошто сега излегува аферата по 6 месеци, а па и народот сеир фаќање, вмровци ликуваат, сдсм кулираат, циркузи. Никој не мисли ќе дојде пак зима, ќе си умреме од загаденост, ако не ние децата наши, покачени лекови, здравство катастрофа, ама не боки, катица и камчев се сега најинтересни и најбитни. Наместо целиот народ да се обедини да се подобри барем здравството и загадувањето да се реши, тие се делат, прво сдсм оди на протести, па потоа вмро како да не дишат ист воздух, ама не партиска идеологија и 300 евра буџетска плата се побитни.
    Што се тиче аферава, прво нека испитаат потекло на пари на Камчев и зошто воопшто дава пари. Па сите заедно со останативе боки, катица и слични вмешани по 10тина год.затвор, и одземање на парите.

15. Asdasovski

Asdasovski Истакнат член

Нa тие не мoжеме дa се врaтиме пoштo се oдлуки зa тoa време вo тaa федерaцијa, нo тие oдлуки се мaкедoнски и се зa пoчит, a oвие oдлуки се зa срaмoтa, вo тoa е рaзликaтa.

16. homer simson

homer simson Активен член

боки тредичи и гица прасица се само пиуни, ова е многу по голема завера. вака функционираме од 1991г. до денес затоа и државата е пред колапс во секој смисол.
    ПА ЗАР ЕДЕН ИДИОТ И ПРОВИНЦИСКА ГЛУПАЧА ОВА САМОСТОЈНО ЌЕ ГО ПРАВАТ ?

senza.parole likes this.
  17. KateKane

KateKane Форумски идол

Читајќи ги коментариве по феминава, фејс и општо по нет, дефинитивно како народ не заслужуваме подобро од Заев и Груевски.

Како може бре на едните да ви е хехехехенце пресмешна ситуацијава и да ја сметате за победа, а другиве да барате дупки лисјата какви биле во Февруари, оти некој Италијанец ја објавил снимкава, вака било, така било, куровмиленче.

Државава пропадна максимално, лекари нема, правници нема, администрација има со капацитет у нос да си брца само (со чест на исклучоци), тие мемиња си прават.

Утре ако ве фати некоја болештина сами на себе сте си оставени чаре да си барате, ама ако, бранете со орлови нокти господа кои коските ви ги изглодаа.

18. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Да, де, сите се еднакво виновни. Не оти сте гласале на избори и сте донеле на власт некој кој е должен да покаже отчетност и ефикасност, што има везе тоа, ајде на Камчев фокусирајте се, иако надлежни органи би требало да се занимаваат со неговиот случај, не вие.

orevokrsacka and Asdasovski like this.
  19. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Право задоволство и чест е италијански новинар да се замеша во нашиве политики.
    Барем на некој од страна да му е забавно. :bug:

Успат ќе умреме сите од загадувањето, ама чекајте сега да видиме што ќе се случи со Бокица и Катица.
    Уште побитно дали ќе се сними и филм за мафииве во државава. Со подетални информации во следната епизода. :~:

Дотогаш ќе продолжиме да пиеме нафта. :d:

Doozy, galapce, +++ and 3 others like this.
  20. g8lQQk

g8lQQk Популарен член

Кога сме кај Спилберг, имаме и ние наш познат режисер/филмаџија, со нов имиџ :rofl:

grujo-Copy-1.jpg

galapce and homer simson like this.